Dr. Bernad Elena Silvia
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Bernad Elena Silvia

Dr. Bernad Elena Silvia medic ginecolog, Clinica Obstetrica si ginecologie II, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.

Dr. Bernad Elena Silvia medic ginecolog, Clinica Obstetrica si ginecologie II, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Obstetrica si ginecologie II, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0356.463.001

Ai folosit serviciile Dr. Bernad Elena Silvia?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Calitatile omului face diferenta.
De Luminita pe 27 Noiembrie 2016

E unica .Multumim ca exista.😘

Dr.Bernard Elena Silvia un medic care mereu este langa pacientele dânsei indiferent daca e zi sau noaptea
De Georgiana pe 22 Ianuarie 2016

Un medic extraordinar, mai rar asa medici. Am născut cu dânsa acum 3 lui un băiețel de 3130g prin cezariana pentru ca nu am putut natural deși am încercat. Pe tot parcursul sarcinii a fost implicata, dupa ce am nascut a venit la noi zilnic și mi-a vorbit foarte frumos. Îi sunt foarte recunoscătoare și ma rog ca Dumnezeu să îi dea sănătate pentru ca merita.Un om excepțional, un medic minunat.

cea mai buna si calma doctorita
De Gruia iasmina pe 24 Iulie 2015

Doamna dc este o femeie de exceptie ,foarte buna la suflet si cu un calm de nedescris am născut 2 copii cu ea cezariene ambele copii având greutatea peste 4 kg

Dr. Bernad Elena Silvia
De Jeler cristina pe 04 Septembrie 2014

Am nascut cu doamna doctor 2 copilasi. Este o doctorita minunata este un doctor de exceptie sunt foarte multumita de ea. Primul copilas l-am nascut prematur si a trebuit sa stau cu fetita 3 saptamani in spital. Nu a existat o zi sa nu treaca sa vada cum ne simtim si ma incuraja foarte mult si imi spunea mereu ca fetita va fi bine si ca vom pleca repede este o doctorita minunata.

Dr. Bernad Elena Silvia
De Nikola pe 10 Decembrie 2013

Doamna doctor Bernad Elena este un medic extraordinar, am avut onoarea sa nasc cu dansa, desi nu o cunosteam dinainte, a fost o urgenta,avand in vedere ca nici macar nu eram pacienta dansei s-a purtat exceptional, n-am avut probleme deloc, eu si bebele suntem bine, si pentru asta am sa-i fiu recunoscatoare toata viata. Asa medic, din pacate nu prea se mai gaseste in zilele noastre se vede ca meseria pe care si-a ales-o, o practica cu mult drag si devotament. Ii multumesc inca o data din tot sufletul! Respect!

Pareri
De DORINA pe 25 Iunie 2012

Buna. Eu sunt la inceput de drum si am o problema. Doamna dr. Bernad mi-a fost recomandata. Pana acum totul este ok, ma refer la colaborarea mea cu d-na dr. Am incredere in Dumnezeu si in d-na dr. Sa-i dea Dumnezu sanatate si dansei si mie!

Dr. Bernad Elena Silvia
De Popescu karina pe 19 Februarie 2011

Am fost la d-na doctor un medic de exceptie dar inainte de toate un mare om, ii multumesc pentru ceea ce a facut pentru sanatatea mea.

Contact Dr. Bernad Elena Silvia

Adresa

Bulevardul Victor Babes, 12, Timis, Timisoara

Telefon 0356.463.001
Site www.hosptm.ro
Email judetean@hosptm.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari