Dr. Berindan Adrian
23 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Berindan Adrian

Dr. Berindan Adrian medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Berindan Adrian medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul de obstetrica si ginecologie "Regina Maria"

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.304.04.04

Ai folosit serviciile Dr. Berindan Adrian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic!
De Adrianaadriana pe 22 Ianuarie 2019

Un om minunat! L- as recomanda de o mie de ori!

Doctor de exceptie si un OM cum extrem de rar intalnim!
De Stefania Grecu pe 17 Mai 2018

In anul 2008, luna martie, dl dr mi-a facut o histerctomie totala, eu fiind un caz destul de urgent...Eram terifiata, aproape de atac de panica! M-a incurajat, mi-a explicat cu atat de mult calm si stapanire de sine, viata mea de dupa operatie, incat m-am gandit ca, daca dumnealui nu va fi chirurgul meu, eu nu pot accepta pe altcineva! Daca exista un fan club, cu siguranta as fi prima care s-ar inscrie! Nu exista nici o modalitate de a-i multumi pentru ajutorul dat mie, dar si sorei mele! RESPECT!

Dr Berindan
De Matei pe 11 Aprilie 2018

Buna ziua ! Pe domnul doctor il găsim si la spitalul universitar ? Unde oferă dansul consultații in afara de Sanador si polimed apaca

Un om deosebit !
De Diana pe 03 Martie 2017

Am fost pacienta domnului Berindan . Din pacate sunt stabilita in strainatate...Si nu am absolut niciun nr de contact al dansului. mi-a fost recomandat agnus castus ...pt dureri premenstruale/menstruale si totodata pt dorinta de a avea un copil. Imi doresc sa intru in legatura directa cu dumnealui...dar Daca cineva Are experienta cu acest medicament, va rog sa imi spuneti. O zi frumoasa.

Un doctor foarte bun
De Mihaela pe 25 Ianuarie 2017

Si eu am nascut cu dl. doctor in 2014. Urmeaza sa nasc si acum, in 2017. Am incredere in el, si ma bucur sa vad ca are atatea aprecieri.

Multumesc
De Leszay Gech pe 20 Decembrie 2016

Un om si un medic cum rar am intalnit.Il recomand cu incredere!

Minunatul OM si DOCTOR
De Stefania pe 02 Martie 2015

Am fost operata in 2008 de d-l dr. Berindan. Histerectomie totala...
Nu cred ca pot exprima in cuvinte cata recunostinta ii port, a fost alaturi de mine, chiar si ca psiholog...Eram ingrozita de faptul ca nu voi mai fii femeie, aveam impresia ca voi ramane handicapata si-mi era teama ca voi face o depresie...Mi-a explicat totul, nu o data, nu de doua ori, ci de cate ori a fost nevoie, cu aceeasi rabdare , cu acelasi profesionalism care il caracterizeaza!
Este cel mai minunat dr si OM, pe care l-am intalnit vreodata!

Un om si un medic cum rar am intalnit
De ILIE MIHAELA pe 07 Februarie 2013

Am nascut cu domnul doctor Berindan Adrian in 02.01.2002 seara pe la 11:30. A venit de acasa. Am un baietel sanatos si ii multumesc din suflet domnului doctor.

Dr. Berindan Adrian
De Darasteanu roxana pe 01 Octombrie 2012

Un medic extraordinar. L-am recomandat la toate mamicile ce le cunosc, iar toate au fost impresionate ca si mine de bunatatea acestui om. Eu am nascut cu dansul in 2007 si am fost foarte multumita de el. Ne-a vizitat in permanenta pana la externare sa vada cum evolueaza copilul meu. Nu am intalnit niciun medic in Romania asta "minunata" care sa nu vrea sa primeasca bani la nastere. Asa ca va recomand cu toata increderea sa apelati la serviciile lui.

Un om si un doctor extraordinar!
De Ionita Simona pe 25 Ianuarie 2012

Super om, nu cred ca mai exista medici multi ca dansul, eu personal am nascut normal 2 copii cu domnul doctor fara probleme.

Contact Dr. Berindan Adrian

Adresa

Brodina, 3, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.304.04.04
Site cmumaternitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari