Dr. Berceanu Sabina
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Berceanu Sabina

Dr. Berceanu Sabina, medic primar obstetrica-ginecologie, Cabinet medical Conf. Univ. Dr. Sabina Berceanu Craiova.

Dr. Berceanu Sabina, medic primar obstetrica-ginecologie, Cabinet medical Conf. Univ. Dr. Sabina Berceanu Craiova.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Cabinet medical Conf. Univ. Dr. Sabina Berceanu Craiova

Luni, Marti, Miercuri, Vineri: orele 15-18

0251.543.109

Ai folosit serviciile Dr. Berceanu Sabina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Berceanu Sabina
De Cosminaa pe 01 August 2012

Buna, sunt si eu una dintre pacientele d-na Dr. Berceanu Sabina sunt foarte multumita de dansa e un doctor bun si foarte comunicativ am nascut un baietel acum 4 ani cu dansa, iar acum sunt din nou insarcinata in 8 saptamani si mie imi este greu pentru ca sunt din Tg-Jiu si merg pe fiecare luna la control, dar stiu ca e totul ok, o recomand cu mare drag. Mergeti cu incredere, va pup.

As vrea sa stiu si eu care sunt preturile la doamna doctor Berceanu Sabina?
De POPA Felicia-Georgeta pe 21 Mai 2012

Cum sunt preturile la doamna doctor? Sunt scumpe? Ca as vrea sa stiu cat costa un 3D si am auzit ca are si 2D. Daca puteti sa imi dati un raspuns pana diseara. Astept raspunsul dumneavoastra pe adresa popa.ionut4@yahoo.com

Dr. Berceanu Sabina
De Lumi pe 15 Martie 2012

Este un geniu, va spun din propia mea experienta inainte sa merg la dansa, am mai fost la alti medici la nr. 12 si toti au zis ca nu o sa am vreodata copii. Apoi am auzit de dansa si dupa 7 luni de tratament am ramas insarcinata, acum urmeaza dupa 4 ani, a doua sarcina. Mergeti cu incredere la acest, om e un geniu.

Dr. Berceanu Sabina
De Luciana pe 13 Noiembrie 2011

Ce preturi sunt pentru cezariana la doamna dr. Berceanu?

Dr. Berceanu Sabina
De Chelan sonia ligia pe 11 August 2011

Este un medic foarte bun, tratamentele dansei au avut rezultate foarte bune, mergeti cu incredere la dansa.

Parere
De Iulia pe 10 August 2011

Eu consider ca doamna dr Berceanu este un doctor competent si isi face bine treaba. Eu am fost multumita de dansa. Cat despre preturi sunt intr-adevar mari, dar merita!

Dr. Berceanu Sabina
De Arabagiu veronica stefania pe 31 Ianuarie 2011

Aveti incredere, este o doctorita foarte buna. Inspira multa incredere si este buna profesional.

dr. Sabina Berceanu
De Lorena diaconu pe 26 Ianuarie 2011

Eu am nascut cu doamna doctor. Dupa parerea mea nu este nimic adevarat din tot ce se spune urat despre dumneaei. Haideti sa fim serioase, se duc la dansa cand nici un alt medic nu mai are ce sa la faca sau cu te miri ce alte probleme, convinse de profesionalitatea dansei, stiind ca are tarifele un pic mai mari si dupa ce s-au vazut rezolvate incep sa dea cu noroi in ea. Nu va duceti daca voi credeti ca nu-si merita banii pe care ii cere si nu mai ponegriti omul. Stiti cum se spune "dai un ban dar stai in fata" Putini medici atat de devotati meseriei lor si sa si stie ce sa faca.

Dr. Berceanu Sabina
De Galbenu Manuela pe 21 Decembrie 2010

Pentru mine, acest om reprezinta tot ce este bun: medicul care m-a diagnosticat dupa sapte ani de chinuri, omul care mi-a fost alaturi, cu cuvintele si sfaturile cele mai utile si, cred ca in primul rind, sufletul care mi-a atins sufletul, aducindu-mi pe lume puiutul meu drag! Am simtit, in acea perioada, ca am doua mame, un inger pazitor in plus, m-a invatat ca pot din nou sa sper si mi-a demonstrat ca exista minuni! Ii multumesc din tot sufletul meu, acum si-n fiecare zi, pina in ultimele mele clipe!

Dr. Berceanu Sabina
De Flory pe 17 Noiembrie 2010

Nu stiu ce parere aveti voi, dar mie una mi-a placut de dansa. Nici nu m-a consultat pana nu s-a uitat pe toate actele mele si m-a facut sa inteleg. Acum problema daca nu tine de dansa ce ar trebui sa fac? Sa spun ca nu este buna sau mai stiu eu ce baliverne! Nu va obliga nimeni sa mergeti la ea asta o faceti voi ca vreti binele vostru si al bebelusului.

Contact Dr. Berceanu Sabina

Adresa

Bucuresti, Bloc D-3, Dolj, Craiova

Telefon 0251.543.109
Site www.doctorberceanu.ro
Email dr.berceanu@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari