Dr. Berbecar Gheorghe
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Berbecar Gheorghe

Dr. Berbecar Gheorghe medic primar obstretrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, supraspecializare - oncologie.

Dr. Berbecar Gheorghe medic primar obstretrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, supraspecializare - oncologie.

obstretrica - ginecologie

sectia chirurgie generala

Spitalul Clinic de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota

Ai folosit serviciile Dr. Berbecar Gheorghe?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Doctor Berbecar
De Ionela pe 30 Decembrie 2016

Domnul doctor Berbecar m a operat si pe mine si pe alte cateva cunostinte, un adevarat profesionist, un doctor care nu da greș, carismatic si cu mult bun simt , nu conteaza daca ai sau nu bani pentru dumnealui esti doar pacient si esti tratat cu se cuvine! Mergeți cu incredere la dumnealui daca pb dvs este de rezolvat se rezolva imediat! Ii doresc multa multa sanatate!

Un medic de mare clasa, un profesionist.
De Corina pe 07 Iunie 2016

Numai cuvinte de lauda.

Este un profesionist.....stie intotdeauna ce face si nu da gres
De Stanca Ionela Alina pe 13 Ianuarie 2016

Sunt foarte multumita de fiecare data cand ma duc la o consultatie si ma face sa plec fericita deoarece vb putin si face ce trebuie facut

Dr. Berbecar Gheorghe - numar de telefon
De Boroslache ioana pe 23 Mai 2013

Va rog mult sa ma ajutati cu nr. de telefon mobil al domnului doctor. Este foarte important pentru mine. Va multumesc mult.

Profesionist
De Tatiana pe 12 Septembrie 2012

Multumesc dlui dr. Berbecar pentru intregul sau profesionalism! L-am avut ca si medic ginecolog, a fost medicul meu la nasterea prin cezariana, l-as recomnda oricand!

Dr. Berbecar Gheorghe
De Munteanu Camelia pe 23 Iulie 2012

Este medicul meu de 20 ani, un om si un profesionist desavarsit, am nascut doi copii prin cezariana cu domnia sa si am fost foarte multumita. Il recomand cu toata caldura, desi e mai greu abordabil.

Doctor bun
De CHELE ELENA pe 08 Mai 2012

Nu am cuvinte pentru a multumi si a spune totul despre acest super om. Este extraordinar e un specialist desavarsit, un om deosebit, un profesionist extraordinar si nu in ultimul rand un prieten de nadejde. Felicitari!

Un mare multumesc
De Proteasa Elena pe 15 Februarie 2012

Domnul doctor Berbecar Gheorghe este un medic exceptional, mi-a salvat viata in 2008 cand m-am dus la dumnealui cu un nodul la san aparent si in opinia altor medici benign, dar in realitate pe masa de operatie s-a dovenit a fi malign, atunci desi se pregatise pentru o operatie usoara, a continuat operatia si a facut tot ce a crezut dumnealui ca trebuie sa ma salveze si a crezut bine.

L-am cautat stiind ca in urma cu 20 de ani o salvase pe mama prietenei mele, careia nu i se mai dadeau multe sanse, mi-am dus la dumnealui apoi mama si matusa cand a fost nevoie si l-as recomanda oricui are nevoie, stiind ca el face ceea ce multi cred ca e imposibil. In putine cuvinte acestui doctor ii spun un mare multumesc, si ii doresc putere de munca sa aiba cel putin inca pe atatea operatii reusite.

Dr. Berbecar Gheorghe
De Nina dragomir pe 15 Februarie 2012

Dl. doctor Berbecar foarte bun specialist. M-am operat la dansul de fibrom - sunt foarte multumita. Mergeti cu incredere la dansul.

Dr. Berbecar Gheorghe
De Simona pe 21 Iulie 2011

Ma tratez la d-l profesor Berbecar si am toata increderea ca va fi bine.

Contact Dr. Berbecar Gheorghe

Adresa

Bulevardul Ferdinand, 50, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.252.33.34 / 021.252.31.10
Site www.spital-mai.ro
Email spital.gerota@mai.gov.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari