Dr. Belcin Anca
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Belcin Anca

Dr. Belcin Anca, medic obstetrica-ginecologie, Constanta.

Dr. Belcin Anca, medic obstetrica-ginecologie, Constanta.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

CMI Dr. Belcin Anca, Constanta;

Ai folosit serviciile Dr. Belcin Anca?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Georgeta
De Mehedinți pe 20 Ianuarie 2018

Doamna doctor Belcin Anca mi-a salvat viața în data de 31 ianuarie 1994

Super
De Adina pe 12 Mai 2016

Un doctor super.

super dr si om
De Grozavu floriana pe 29 Septembrie 2015

multumesc doamnei dr. pt ca mi-a urmarit ultima parte a celor doua sarcini si pentru tot sprijinul moral pe perioada spitalizarii

Cel mai bun medic
De Trasnea gabriela pe 07 Octombrie 2014

Datorita doamnei dr. Belcin am un copil sanatos, in ciuda faptului ca toti ceilalti mi-au spus ca nu am nicio sansa sa fac acest copil care acum are 13 ani si este foarte inteligent! Multumesc, doamnei dr. Belcin.

Dr. Belcin Anca
De Dragoiu pe 28 Mai 2014

Pe mine m-a refuzat spunand ca e aproape de pensie, ca-i tremura mainile si n-o mai tin bratele, sunt cuvintele ei. A fost total nepoliticoasa!

Dr. Belcin Anca
De Raluca Mocanu pe 09 Aprilie 2012

Doamna doctor Belcin lucreaza la Provita. Puteti da telefon la 0241.653041. Are program luni, marti si joi de la ora 17:00. Sper ca am fost de folos :)

Dr. Belcin Anca
De Anca pe 31 Martie 2012

Buna! As vrea sa stiu si eu unde lucreaza doamna doctor in prezent la ce cabinet? Ca vad ca la Provita nu au niciun program.

Medic de incredere
De Liliana pe 16 Martie 2012

Un medic care isi face treaba foarte bine. Eu am fost foarte multumita de operatia de fibrom pe care mi-a facut-o.

Dr. Belcin Anca
De Raluca ghinea pe 05 Februarie 2011

Un specialist extraordinar pe care te poti baza ca sa aduci pe lume copii sanatosi. As merge dupa dumneaei si la capatul pamantului. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de munca inca multi ani!

Contact Dr. Belcin Anca

Adresa

Primaverii, 2, Constanta, Constanta

Reper bl. ST 1, mezanin.
Telefon 0241.653041
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari