Dr. Beceru Virginia
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Beceru Virginia

Dr. Beceru Virginia medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Municipal Onesti.

Dr. Beceru Virginia medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Municipal Onesti.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Municipal Onesti

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0234.323.111

Ai folosit serviciile Dr. Beceru Virginia?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Beceru Virginia
De Condrea Petronela pe 12 August 2015

In data de 30.04.2014, fiind sub atenta supraveghere a dnei dr. Beceru si sub tratamentul prescris de domnia sa, am vazut MOARTEA cu ochii in Maternitatea din Onesti. Traiesc pentru ca Dzeu a vrut ca dl. dr. Bostan, sp. ATI, sa fie omul potrivit, la locul potrivit si la momentul potrivit pentru a face o manevra medicala, destul de complicata, ca eu sa raman un om normal si sa respir. Datorita dl. dr. Corneliac si a dl dr. Olinic, spital Bacau, sunt acum o persoana care ma bucur de sanatate. Le multumesc din suflet dumnealor si echipei formata din alti medici, sp. alergoimunologie, ATI si asistente. In concluzie, eu imi voi mai face o programare la dna dr. Beceru doar in momentul in care imi voi dori sa mor. Din punctul meu de vedere, fereasca Dzeu sa ajungi, in urgenta, la Maternitatea din Onesti dar, traiesc cu speranta ca lucrurile se vor remedia si la noi in spital.

De nota 10
De Petronela ionita pe 11 Februarie 2015

Da, intradevar un medic de nota 10 cu felicitari am avut nevoie de serviciile dansei si am fost foarte, foarte multumita, si o recomand cu toata increderea!

Dr. Beceru Virginia
De Vlad Filuta pe 19 Mai 2014

Am fost operata de catre dna Dr Beceru, Fara cuvinte un medic cum foarte rar gasesti.

Dr. Beceru Virginia
De IONELA DUMITRACHI pe 21 Februarie 2014

De aproape 8 ani sunt mamica unui baietel adus pe lume de doamna doctor Beceru si vreau sa ii multumesc din suflet pentru tot sprijinul si vorbele frumoase. Un medic de nota 10 din toate punctele de vedere, o recomand cu mare drag tuturor!

Dr. Beceru Virginia
De Boaca akina pe 13 Februarie 2013

Am nascut si al doilea copil cu doamna dr. Beceru, de data asta am facut cezariana, dar a fost totul bine. La doua zile de la operatie aveam dureri de cap, i-am scris un mesaj pe telefonul mobil si intr-o ora a venit de acasa, desi era 1 ianuarie, imediat dupa revelion. Eu aveam emotii pentru ca puteam naste de Craciun, dar m-a asigurat ca vine de acasa si in noaptea de Craciun, sa nu imi fac probleme. Am nascut pe 29 decembrie, a fost bine. Eu o recomand tuturor, e o doctorita de incredere! O pup!

Dr. Beceru Virginia
De Boaca alina pe 15 Decembrie 2011

E un medic super. Am nascut o fetita cu dna dr, a fost bine, acum sunt insarcinata iar, am fost la dumneaei si sper sa fie totul bine. Vorbeste frumos, te ajuta, sambata trebuie sa ma internez, e de garda.

Dr. Beceru Virginia
De Marina pe 26 Noiembrie 2011

Este o doctorita super si un om minunat. Mai rar asemenea oameni. Acum 4 ani din cauza unor probleme la ovar, am fost operata si acum ma simt foarte bine. Cand va fi vorba de sarcina la ea voi apela. La orice ora o suni nu conteaza, vorbeste foarte frumos si asta conteaza mult mai ales cand esti in panica. Nota 10, si contati pe ea.

Dr. Beceru Virginia
De Anya pe 27 August 2011

Da, cu toata increderea.

Dr. Beceru Virginia
De Anca moise pe 11 Mai 2011

Este un doctor foarte bun, va recomand tuturor celor care au nevoie de un medic ginecolog. Am fost si eu la dansa toata perioada sarcini si am nascut un baiat mare si sanatos. Si daca e sa fie si al doilea copil tot la dansa voi merge.

Dr. Beceru Virginia
De Alina t pe 10 Mai 2011

Este un medic deosebit, sufletist si de incredere. Eu am doi copii nascuti cu dansa si e minunata si ca om si ca medic.

Contact Dr. Beceru Virginia

Adresa

Bacau, Onesti

Telefon 0234.323.111
Site www.spitalonesti.ro
Email office@SpitalOnesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari