Dr. Bartha Stefan
1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Bartha Stefan

Dr. Bartha Stefan medic primar obstetrica - ginecologie, competente: ecografie ginecologica.

Dr. Bartha Stefan medic primar obstetrica - ginecologie, competente: ecografie ginecologica.

competente ecografie ginecologica

ginecologie

Sptitalul Clinic Filantropia

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
interioare sala de nasteri: 259, sala de operatii: 244,
laborator central: 207, radiologie: 288, neonatologie: 215, ecografie: 262

Ai folosit serviciile Dr. Bartha Stefan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Bartha Stefan
De Corcodel pe 19 Ianuarie 2011

Stefan a fost intotdeauna un om minunat si un specialist de marca. Tot ceea ce facea facea cu pasiune si suflet, dar din pacate a plecat prea repede la cele vesnicie. Am fost colega cu el si la scoala si la liceu, o vreme am fost chiar prieteni, apoi el fiind cu un an mai mare a terminat liceul si viata ne-a dus pe fiecare pe drumul lui. Am vorbit cu el acum 4-5 ani ultima data si se pare ca doar la scurt timp a decedat. Abia aseara am aflat intamplator ca a in vara se fac 4 ani de la decesul lui. Regret atat de mult ca nu am stiut ca e suferind si nu am mai vorbit cu el de atunci. Nici alti prieteni poate mai apropiati nu au stiut de suferinta si mai apoi decesul lui. Fane o sa ne fie tare, tare dor de tine. Tu si cand nu puteai ajuta aveai macar o vorba buna si noi nu am stiut macar cu vorba sa fim langa tine. Cu totii o sa pastram in amintire si zambetul tau strengaresc din coltul gurii, si ochii mari albastri si vorbele tale faine. Dumnezeu sa te odihneasca.

Contact Dr. Bartha Stefan

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.89.30 / 021.318.89.37
Site www.spitalulfilantropia.ro
Email filantropia_2006@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari