Dr. Banu Ioana
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Banu Ioana

Dr. Banu Ioana medic ginecolog, Spitalul de Obstetrica Ginecologie Braila.

Dr. Banu Ioana medic ginecolog, Spitalul de Obstetrica Ginecologie Braila.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Braila

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0239.618.962 / 0239.618.964

Ai folosit serviciile Dr. Banu Ioana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Buna ziua
De Meltzer Ana Maria pe 04 Septembrie 2017

Si eu am nascut cu doamna doctor Banu Ioana acum 9 ani ,o doamna cu suflet mare ,Desii am avut unele complicatii la cezariana ,doamna doctor sa luptat sa fie bine

Buna ziua
De Timis mariana pe 11 Noiembrie 2016

Buna ziua am si eu o antrebare mia esit la ecograf ca am troampele anfundate si vreau sa raman si eu ansarcinata asi vrea sa stiu ce soluti sunt pentru ca eu sa raman ansarcinata va multumim

Dr. Banu Ioana - nastere
De Liliana bunea pe 13 Ianuarie 2014

Am nascut cu dansa, o adevarata profesionista absolut nimic de reprosat!

Super tare
De Mihaela pe 17 Octombrie 2012

Doamna doctor este o femeie si un medic specialist foarte bun m-a ajutat sa nu-mi pierd copilul si sa pot tine sarcina mai departe si apoi am nascut cu dansa. In fata ei jos palaria.

E o doctorita foarte buna
De Guta andreea pe 18 Ianuarie 2012

Eu am nascut cu ea si tinand cont ca era in concediu, am sunat-o si a venit de acasa sa imi faca cezariana la 7 dimineata. O doctorita de nota 30.

Dr. Banu Ioana
De Parleteanu Cristina pe 09 Iunie 2011

Eu o sa nasc cu dr. Banu Ioana. Mi s-a spus ca este foarte buna.

Dr. Banu Ioana
De Alina pe 30 Ianuarie 2011

Bun specialist.

Contact Dr. Banu Ioana

Adresa

Bulevardul Independentei,, 296, Braila, Braila

Telefon 0239.618.962 / 0239.618.964
Site www.maternitatebr.ro
Email spitalog@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari