Dr. Banceanu Mariana
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Banceanu Mariana

Dr. Banceanu Mariana medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta endoscopie ginecologice, colposcopie, management sanitar.

Dr. Banceanu Mariana medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta endoscopie ginecologice, colposcopie, management sanitar.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Medicover Pipera

orar consultatii:
luni - vineri: 08:00 - 20:30;
sambata: 08:00 - 14:00;

orar recoltari:
luni - vineri: 08:00 - 13:30;
sambata: 08:00 - 12:00;

orar recoltari analize ginecologice (in afara consultatiei):
luni: 08:00 - 12:30

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.310.1599

Ai folosit serviciile Dr. Banceanu Mariana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Banceanu Mariana
De Laura pe 01 Iunie 2014

Eu am avut o experienta foarte urata cu aceasta doctora. Acum 5 ani eram insarcinata in prima luna de sarcina si nestiind acest lucru, am luat Ciprinol (un antibiotic). Asa am ajuns inainte de Craciunul lui 2009 la dr. Banceanu care lucra pe vremea aceea la Medlife (acum nu stiu unde lucreaza si nici nu ma intereseaza). I-am spus ca am luat 4 pastile de Ciprimol si printre altele ca am si hipertensiune. Cand a auzit a tipat la mine si m-a intrebat: De ce vrei sa faci copii? Vrei sa faci preeclampsie? Si in plus vrei un copil cu risc?" Eu am tacut, noroc ca eram si cu sotul meu altfel ma podideau lacrimile.

Dansa m-a programat la avort dupa sarbatori, pe 9 ianuarie pentru ca era plecata pana atunci. Nu va spun cum a fost pentru mine si sotul meu acel Craciun. Am plans incontinuu. Am fost sfasiata de durere. Dar, stiam un singur lucru, acela ca trebuie sa merg si la alt dr. si asa am si facut. Am mers la un dr. minunat, un om care mi-a salvat copilul.

Mi-a spus ca in perioada in care am luat eu antibioticul placenta nu facea schimbul de substante cu fatul. Si asa a fost pentru ca am o fetita sanatoasa, eu nu am facut preeclampsie in sarcina. Ma intreb oare nu au facut aceeasi facultate acesti doi medici? Sau tine de fiecare om in parte? Eu nu vreau sa fac rau nimanui, doar vreau sa trag un semnal de alarma. Poate a fost o scapare care este omeneasca, dar puteam sa nu o am pe fetita mea acum.

Dr. Banceanu Mariana
De Mari pe 19 Iulie 2010

Doamna doctor nu mi-a facut deloc o parere buna, am fost la dansa sa-mi interpreteze niste analize si a fost destul de acida spunand ca trebuia sa ma duc la medicul pe care mi le-a recomandat, desi clinica in care profeseaza promoveaza dreptul la a doua opinie medicala.

Dr. Banceanu Mariana
De Raluca pe 28 Aprilie 2010

Doamna Banceanu mi-a lasat o impresie foarte buna, a dat dovada de profesionalism si iti inspira din primele minute incredere.

Contact Dr. Banceanu Mariana

Adresa

Bulevardul Dimitrie Pompei, 6, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.310.1599 / 021.232.8530
Site www.medicover.com/roro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari