Dr. Balasa Daniela
34 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; cabinet individual; centru medical

Dr. Balasa Daniela

Dr. Balasa Daniela, medic primar obstetrica - ginecologie, Medgidia. Ofera urmatoarele servicii: consultatii, ecografii vaginale si de sarcina, ecografii 4D, colposcopie, electrocauterizari, intreruperi de sarcina, electrorezectia colului uterin, etc.

Dr. Balasa Daniela, medic primar obstetrica - ginecologie, Medgidia. Ofera urmatoarele servicii: consultatii, ecografii vaginale si de sarcina, ecografii 4D, colposcopie, electrocauterizari, intreruperi de sarcina, electrorezectia colului uterin, etc.

obstetrica - ginecologie, ecografie O.G.

obstetrica - ginecologie I;

Cabinet PROFEM Constanta si Medgidia

Spital Euromaterna Constanta

Clinica Regina Maria Constanta

Cabinet Constanta:

luni - marti ora 09:00 - 14:00;
miercuri 09:00 - 18:00;
joi: 14:00 - 18:00
sambata 09:00 - 14:00;

Cabinet Medgidia:

marti 14:30 - 17:00;
joi 09:00 - 13:30;

Euromaterna:

luni - vineri ora 14:00 - 17:00;

Regina Maria:

luni, marti si vineri 17:30 - 20:00;

Cabinet Constanta si Medgidia - 0730.071.878
Euromaterna Constanta - tel. 0241.60.55.55
Regina Maria Constanta - tel. 0756.544.000 / 0241.544.000 / 0341.467.668

Ai folosit serviciile Dr. Balasa Daniela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

O adevarata doamna
De Maria Marinela pe 23 August 2017

In data de 26 01 2001 doamna doctora mi a daruit fericirea. Acum am 43 de ani si o fata minunata de 16 ani si jumatate. am ajuns la dansa in cabinet cu o teama, timiditate. aveam probleme serioase si in plus am rh negativ a2. deci slabe sperante de a avea un copil. dansa a stat langa mine toata perioada sarcini. imi aduc aminte ca la doua luni si jumatate am avut amenintare de avort si dansa era in concediu. vreau sa va spun ca a doua zi dansa ma cauta in saloane. ce sa va spun. a fost si va ramane ptr mine o adevarata doamna. Dumnezeu sa i dea multa sanatate si putere de munca. va multumesc doamna doctor din suflet ptr tot ce ati facut ptr mine!

Dr. Balasa D.
De Anamaria pe 16 Iulie 2017

Sunt pacienta dnei dr. de cand sarcina avea 6 saptamani. Acum am 33 de saptamani si 2 zile de sarcina. Sunt foarte multumita de dna dr. dar si de personalul cu care dumneaei lucreaza.

Super dezamagita de aceasta numita doctora !
De Petruta pe 20 Iunie 2017

Fiind disperata cu o problema de sanatate dau de aceasta numita doctora . Si cer o ecografie intravaginala , nu a permis nici macar simptomele sa le pot povesti raspunsul ei a fost : eu fac ecografie si atat asta spuneti altcuiva . Si eu acum ma gandesc dar ea ce vinde fructe ceva ce vinde . Adica m-am ales cu o ecografie fara interpretare . Nu mai spun de modul cum trateaza pacientul e scarbita de bani saraca de ea . Evitati asa ceva !

am plecat ingrozita din cabinet
De Maria magdalena pe 18 Februarie 2017

profesionalism si amabilitate ZERO!!!daca in 2017 avem parte de asemenea consultatii si mai vorbim si de un spital privat din Constanta...ma intreb cum se comporta doamna in alte situatii....plus aroganta la maxim si deloc dispusa sa raspunda la nelamuririle mele.
DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE NU MERITA NICI O NOTA!!!ZERO!!

Dezamăgire totala,Nu recomand.
De Pacient pe 30 Decembrie 2016

NU recomand! Cea mai urâtă experiență trăită vreodată ! În cazul în care v-ați făcut un consult ginecologic la dansa ar fi bine sa cereți și o a doua părere unui alt medic. Sa nu mai adaug și faptul ca se comporta foarte urat cu pacienții .

Respect pentru doamna doctor
De Fratila mihaela pe 29 Noiembrie 2016

Este un medic foarte bun, care isi da interesul pentru p acientele sale.

dezamagire totala,caracter infect!
De Vali B pe 05 Octombrie 2016

Am fost la un consult si am avut nesansa sa intalnesc o sperietoare nu un doctor,te trateaza ca pe un nimic,iti vorbeste de sus,efectiv te ingrozeste prin atitudinea dansei,nu se gandeste decat la partea materiala.,sper sa plateasca intr-o zi pentru bataia de joc ,exista un Dumnezeu pentru toti!

Dezamagitor
De Pacienta pe 31 Iulie 2016

O persoana rece , indiferenta si lipsita de respectul ce trebuie acordat unei paciente. Te corecteaza ironic la greseli de termeni medicali pe care nu ai de unde sa ii stii .te face sa te simti jenata de situatie ,sa nu mai zic de lipsa completa de intimitate din cabinetul de la Euromaterma din Constanta . Daca te a consultat si a vrut sa faca si un ecograf, trebuie sa te muti dezbracata prin tot cabinetul de fata cu domnisoara asistenta . Nu mi se pare normal. Nu te simti deloc in largul tau. Se poarta si extrem de urat cu insotitorul sau chiar asistenta de langa ea . Groaznic !!! Nu recomand . Prima si ultima oara cand merg la aceasta "doctorita".

program
De Pacient pe 25 Iulie 2016

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie programul de la cabinet al Dnei. Dr. Balasa. Vreau sa va intreb daca pentru o consultatie pentru infertilitate pentru eco trebuie sa fii intr-o anumita zi a CM. Va multumesc!

pacient
De Tudor pe 28 Aprilie 2016

Dezamagita de felul in care m-a tratat d-na Balasa nu recomand acest acest medic,va spun sincer si-a batut joc de mine pe bani multi si nu sunt singura,vorbeste urat si te face sa te simti jenant,un om dificil si rau la suflet care se gandeste doar la bani!

Contact Dr. Balasa Daniela

Adresa

Aleea Zmeurei, 1, Constanta, Constanta

Reper Colt cu Bd.Soveja zona Tomis 3
Telefon 0730.071.878 / 0744.353.385
Email danabalasa65@yahoo.co.uk
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari