Dr. Baiulescu Cristian
24 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; clinica

Dr. Baiulescu Cristian

Dr. Baiulescu Cristian, medic specialist Obstetrica-Ginecologie, este cunoscut pentru asistarea nasterii in apa la Clinica Eva din Brasov. Dr. Baiulescu Cristian activeaza si la Spitalul Municipal Fagaras.

Dr. Baiulescu Cristian, medic specialist Obstetrica-Ginecologie, este cunoscut pentru asistarea nasterii in apa la Clinica Eva din Brasov. Dr. Baiulescu Cristian activeaza si la Spitalul Municipal Fagaras.

Obstetrica-Ginecologie;

Obstetrica-Ginecologie;

Spitalul Municipal Fagaras;
Clinica Eva, Brasov;

Eva: joi 13-18;

Ai folosit serviciile Dr. Baiulescu Cristian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Super om
De Clau pe 30 Octombrie 2017

Nu am decat cuvinte de lauda , 2003 , orasul Victoria , gasca faina , fara spaga :)

Marea mea sansa
De Nicoleta pe 11 Octombrie 2013

Le salut pe toate mamicile si le doresc tot ce e mai bine si frumos pentru ele si copilasii lor. Eu am nascut pe 28 iunie 2002 o fetita in apa, Mica mea Sirena, pe Crina-Catalina.
Nu am cuvinte cu care sa pot sa-mi exprim recunostinta fata de un specialist cu o inima de aur. Desi eram o necunoscuta oarecare care s-a incapatanat sa vina tocmai din Constanta sa nasca la Victoria, totusi acest om m-a tratat ca pe copilul lui. A avut rabdare cu mine cum nici de la parintii mei nu am primit. Pe scurt, am avut noroc (desi nasterea a fost dificila cu un col care nu se dilata). A fost sansa vietii mele. Din pacate, nu am mai avut alt copil (din motive sociale). Am ramas doar cu Crina, mica mea ardeleanca, nascuta sub apa, atat de aproape de cel mai inalt varf de munte romanesc.

Succes mamicilor si gandul meu bun domnului Doctor.

Dr. Baiulescu Cristian
De Hatecris pe 19 Octombrie 2012

Ai nascut natural sau cezariana? Si eu urmeaza sa nasc cu dl dr. prin cezariana si ma intereseaza detalii.

Dr. Baiulescu Cristian
De DIANA pe 17 Octombrie 2012

Am fost foarte dezamagita de dr. Baiulescu.la nastere era sa mor si eu si bebe, avand o placenta previa de care dr. nu a zis nimic. Pe tot parcursul sarcinii mergeam la control lunar ca totul sa fie ok. Cand il intrebam cum decurge sarcina imi spunea ca totul este "excelent". Nu simt decat ura fata de acest medic si de toti medicii, dupa ce dai o gramada de bani mai ramai si cu sechele.

Un om deosebit
De Simone pe 28 Iunie 2011

Am nascut pe 24 iunie 2011 cu domnul dr. Baiulescu la Regina Maria - Brasov, prin cezariana. Ma bucur ca am cunoscut un om deosebit ca dansul. Recomand tuturor care au nevoie de un doctor adevarat sa apeleze la serviciile sale.

Dr. Baiulescu Cristian
De Raluka pe 10 Iunie 2011

Am 2 copii nascuti in apa cu d-l doc Baiulescu, la Eva, ultima nastere pe 29 mai 2011. Nu am cuvinte sa-i multumesc atat lui cat si personalului clinicii. Niste oameni intr-adevar deosebiti cum rar mai intalnesti azi. Sa-i tina Dumnezeu sanatosi pt profesionalismul de care dau dovada!

Dr. Baiulescu Cristian
De Mirabela pe 08 Iunie 2011

Am nascut cu dl dr. Baiulescu, anul trecut in septembrie, la clinica Eva, in apa. Totul a decurs exact cum mi-am dorit, nasterea a fost foarte usoara si personalul impecabil. Am o fetita de 9 luni superba! Si urmatorul copil tot acolo o sa-l nasc, daca se poate tot in apa cu dl dr. Baiulescu!

Dr. Baiulescu Cristian
De Maria pe 10 Martie 2011

Da, e ok d-l doctor Baiulescu, dar face si greseli, poate din cauza ca e foarte ocupat. Mie dupa nastere mi-a uitat un tampon de pansament cat u ou de gaina, inauntru, pe care am avut norocul sa-l descopar singura dupa o saptamana. Daca il gaseau ei la controlul de 6 saptamani, ce se intampla? Clinica Eva nu e ceea ce pare iar dr. Ionel e un arogant si un nesimtit. S-a purtat cu mine ca si cu un gunoi cand dr. Baiulescu m-a trimis la el sa-mi scoata tamponul, de parca ar fi fost vina mea ca dr. Baiulescu a gresit. Ai grija si mai gandeste-te. Bafta.

Nastere cu dr. Cristian Baiulescu-Clinica Eva Brasov
De Anna pe 09 Februarie 2011

Fara a exagera d-nul dr. Baiulescu este un om deosebit si mai presus de toate un adevarat profesionist. Mi-a monitorizat evolutia sarcinii pe intreaga perioada. Am nascut cu dansul in luna ianuarie - prin cezariana - la Clinica Eva din Brasov. Nasterea in sine a decurs fara probleme, baietelul meu este sanatos gratie priceperii domnului doctor. Mai rar in ziua de astazi sa ai incredere deplina in medici si totusi si nu sunt laude nefondate la adresa domnului doctor. Intentionez sa raman in continuare pacienta dansului. Il recomand tuturor cu cea mai mare incredere deoarece este o persoana care se dedica intru totul meseriei sale. Sa va dea Dumnezeu multa, multa sanatate caci de profesionalism nu duceti lipsa.

Dr. Baiulescu Cristian
De Eve pe 03 Februarie 2011

Eu am nascut in 2006 o fetita la spitalul din Fagaras cu Dr. Baiulescu. Am avut o mare incredere in el si sunt in continuare pacienta lui. Sunt insarcinata si o sa nasc in iulie tot cu el si la clinica Eva sper sa fie totul ok.

Contact Dr. Baiulescu Cristian

Adresa

Ghioceilor , 1, Brasov, Fagaras

Reper pe DN 1, la circa 80 km fata de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov
Telefon 0268.212.522
Site www.spitalulfagaras.ro
www.clinicaeva.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari