Dr. Bafani Stelian
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical

Dr. Bafani Stelian

Dr. Bafani Stelian medic obstetrica ginecologie, Prosana Medical Center.

Dr. Bafani Stelian medic obstetrica ginecologie, Prosana Medical Center.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Prosana Medical Center

program centru medical:
luni - vineri: 08:30 - 20:30;
sambata: 08:30 - 13:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0241.580.370

Ai folosit serviciile Dr. Bafani Stelian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Informatii
De Ana-maria pe 20 Noiembrie 2013

Buna, as dori si eu cateva informatii mai detaliate daca se poate despre ecografii, analize recomandate de dl doctor.

Un medic exceptional
De Silea laura daniela pe 01 Iulie 2013

Eu va pot sfatui sa apelati cu cea mai mare incredere la dansul, eu una personal sunt foarte multumita de el. Urmeaza sa nasc un baietel prin cezariana. Mentionez ca este a treia cezariana. Acasa, am doua fetite gemene de opt ani.

Numar de contact
De Marcela Dragan pe 20 Iunie 2011

Numar de telefon: 0722.786.969

Dr. Bafani Stelian
De Janina pe 26 Ianuarie 2011

Daca te rog imi poti da un nr. de tel unde il pot gasi? Am inteles ca nu ar mai fi la Prosana ci la Artemis. Te rog!

Dr. Bafani Stelian
De Roxana pe 25 Ianuarie 2011

Este un om deosebit si un foarte bun profesionist, desi este la inceput de cariera, eu am ajuns la el in ultima luna de sarcina si s-a purtat cu mine exceptional. Am nascut in august 2010 si totul a iesit bine datorita acestui medic. Multumesc si apelati cu incredere la el.

Contact Dr. Bafani Stelian

Adresa

Ion Ratiu, 113, Constanta, Constanta

Telefon 0241.580.370
Site www.prosanacenter.eu
Email office@prosanacenter.eu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari