Dr. Badiu Alexandru
24 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Badiu Alexandru

Dr. Badiu Alexandru medic primar obstetrica - ginecologie, competente colposcopie.

Dr. Badiu Alexandru medic primar obstetrica - ginecologie, competente colposcopie.

obstetrica - ginecologie

sectia clinica obstetrica-ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21; 021.318.05.22; 021.318.05.23; 021.318.05.24; 021.318.05.25; 021.318.05.26; 021.318.05.27; 021.318.05.28; 021.318.05.29

Ai folosit serviciile Dr. Badiu Alexandru?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Informatii
De Oana pe 10 Iulie 2017

Buna tuturor,

Ma poate ajuta careva cu adresa cabinetului dl dr? Sau un nr de telelefon?
Va multumesc

badiu
De Florina pe 02 Iulie 2016

Unele mămici au fost norocoase, eu am trăit cea mai grea experienta cu acest medic. Copilul a fost lăsat sa moara în pântec. Nu am primit atenția cuvenita. Am născut la 35 de săptămâni și doua zile un băiețel de 3kg 100, fără viata.:((

Medic foarte bun, recomand cu incredere
De Liliana S pe 30 Aprilie 2014

Acest doctor pot spune ca mi-a salvat viata, dupa problemele pe care le-am avut in sarcina.
prin felul sau de a fi, mi-a inspirat incredere si m-a facut sa trec mult mai usor peste probleme. Il recomand cu incredere.

Programare
De Daniela Munteanu pe 22 Iulie 2013

Buna ziua,

Puteti, va rog, sa imi spuneti adresa cabinetului si numarul de telefon la care imi pot face o programare la dl. dr. Badiu Alexandru?

Va multumesc,
Daniela Munteanu

Recomand, nota 10
De Denisa pe 01 Martie 2013

Am nascut in ianuarie 2011 cu dr. Badiu intr-o maternitate privata, a tinut legatura telefonic cu moasa si medicul de garda de la ora 6 dimineata pana la ora 15 cand a fost nevoie de el. Trateaza sarcina si nasterea in sine cu mult profesionalism si iti ofera acea doza necesara de incredere si putere in acele momente. Dupa nastere, mi-a facut vizite zilnice chiar si in week-end chiar daca eram singurul sau pacient din acea maternitate.
Raspunde la telefon la orice ora din zi si din noapte, fara ca macar sa para deranjat de faptul ca il suni la ora 2 noaptea de exemplu. Acum sunt la a doua sarcina si l-am ales tot pe dansul deoarece mi-a insuflat incredere si a reusit sa ma faca sa nasc cu zambetul pe buze.
PS. face ecografii la cabinet

Un medic care apreciaza nasterea naturala
De Cristina pe 28 Noiembrie 2012

Am fost foarte multumita. Am nascut al patrulea copil cu dansul si totul a fost ok, a venit la nastere la 2 jumatate noaptea si zambea. Raspunde oricand la telefon. Isi face treaba cu profesionalism. Dr. Badiu nu face ecografii.

Face eco la cabinetul personal?
De Andreea pe 29 Octombrie 2012

Buna, Eram curioasa si de eco de 22-24 saptamani daca face si daca este bun la interepretarea acesteia? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc tare mult.

Un sprijin adevarat
De Claudia C pe 03 August 2012

Am nascut cu dl dr Badiu in februarie 2011 si pot spune ca l-am simtit 100% implicat, m-a facut sa ma simt ca si cand as fi fost singura pacienta. Multumesc, dl dr!

Dr. Badiu Alexandru
De Popescu pe 07 Iunie 2012

Am nascut in aprilie 2009 cu Dr. Badiu. Tot ce pot sa spun este ca d-nul Dr. nu a venit sa ma vada timp de 3 zile cu toate ca era in spital, iar in cele din urma mi-a facut cezariana cand eu si bebelusul eram in stare critica. Doamnelor, sfatul meu sincer este sa va ganditi de 100 de ori inainte de a naste cu acest medic, sa va puneti intrebarea: Oare de ce doar 2 minute se uita la analizele si ecografiile pe care le recomanda? Oare de ce va umileste sa sprijiniti peretii asteptand venirea domniei sale cu orele? Precizez ca am cotizat cu varf si indesat pe tot parcursul sarcinii atat la CMU acum Regina Maria cat si in ambulatorul de la SUUB.

Dr.Badiu Alexandru
De Claudia Firica pe 23 Mai 2012

Am nascut in ianuarie 2012 cu dl Badiu, este un profesionist, medic de 5 stele+.
Este disponibil oricand, vine la nastere la orice ora si in primul rand, este om in adevaratul sens al cuvantului. Il recomand cu draga inima tuturor! As naste cu dumnealui de o mie de ori. Sa ne traiti, dl dr!

Contact Dr. Badiu Alexandru

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari