Dr. Badescu Iosif
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Badescu Iosif

Dr. Badescu Iosif medic primsr obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean De Urgenta Resita.

Dr. Badescu Iosif medic primsr obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean De Urgenta Resita.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean De Urgenta Resita

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0255.227.830, int.126, 132, 188

Ai folosit serviciile Dr. Badescu Iosif?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Badescu Iosif
De Alina bors pe 11 Iulie 2013

Pot spune despre doctorul Badescu doar atat: caracter deosebit, un profesionist de clasa mare, eu am fost urmarita in timpul sarcinii extraordinar de dumnealui si am nascut cu dansul acum 14 ani, am o minune de fata, iar eu am poliartrita reumatoida de la 3 ani, am avut placenta plevia, si foarte multe probleme, dar numai dr. Badescu mi-a dat curajul si am nascut o fetita superba, si perfect sanatoasa, e un om rabdator, profesionist, dar si curajos, niciun ginecolog nu m-a incurajat pe mine, numai d-lui mi-a urmarit sarcina foarte atent sa nu se intample ceva si a venit de acasa de nenumarate ori cand am avut probleme, ca au fost, dar dumealui a stiut sa le treaca timp de 9 luni.

Dr. Badescu Iosif
De CRISTEA GHEORGHE pe 06 Ianuarie 2011

Un caracter deosebit, modest si profesionist atat cat pot eu sa ma pronunt deoarece mi-a tratat sotia.

Contact Dr. Badescu Iosif

Adresa

Fagarasului, 18, Caras-Severin, Resita

Telefon 0255.227.830
Site www.spitaluljudeteanresita.ro
Email spitaljud.resita@resita.rdsnet.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari