Dr. Bacila Mihai
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
policlinica
; maternitate

Dr. Bacila Mihai

Dr. Bacila Mihai, medic primar obstetrica-ginecologie, Timisoara.

Dr. Bacila Mihai, medic primar obstetrica-ginecologie, Timisoara.

Obstetrica-ginecoloigie;

Obstetrica-ginecoloigie IA;

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Timisoara;
Policlinica Grigoras, Timisoara;

Sediul P-ta 700 - City Business Centre - mezanin: miercuri 16.00 - 20.00, vineri 15.00 - 18.00;

Ai folosit serviciile Dr. Bacila Mihai?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic bun si calm
De Lacraru Rodica pe 01 Decembrie 2016

Buna! EU am avut probleme cu sarcina , am avut doua pietderi inainte .lam cunoscut pe Domnul Mihai Bancila care sa purtat foarte frumos cu mine am auvut nevoie de un inel la col totul a decurs bine Dumnezeu ma ajutat si am o fetita sanatoasa.Este un medic bun Dumnezeu sai dea sanatate la toata fam.Dumnealui.

Dr. Bacila Mihai
De Lascu Viorica pe 14 Septembrie 2016

Un profesionist un om modest si dispus sa te ajute la orice ora.Lumea are nevoie de un profesionist ca si el.

un om, un medic exceptional
De Anonim pe 22 Aprilie 2016

Domnul doctor este in primul rand un om exceptional, calm, umil, rabdator. Am fost preluata de dansul, intr-un moment de cumpana, cand mi s-a descoperit o sarcina extrauterina. Dansul m-a operat de urgenta, mi-a oferit alternative si impreuna cu el am ales solutia, care oferea cele mai mici riscuri pe viitor. Felul in care m-a tratat, faptul ca m-a preluat marti, iar joi m-a operat noaptea, inainte de a pleca in concediu, mi-a spus foarte multe despre ce fel de om si medic este. Am fost operata laporoscopic, recuperarea nu a fost nedureroasa, dar a fost rapida, cicatricile aproape ca nu se mai vad dupa 3 luni. Il recomand cu incredere la orice ora.

se ocupa discret si eficient de caz;
De Telesca claudia pe 05 Iulie 2015

da; foarte eficient; extraordinar; dar nu aloca timp psihoterepiei; un om modest

Un medic de nota 10
De Botosan Magdalena pe 04 Noiembrie 2014

Dragelor, vi-l recomand cu caldura pe d-l Dr. Bacila Mihai este un medic cu extraordinar.

Apreciere
De Maria pe 31 Octombrie 2014

Domnule doctor,

Pentru ce ati facut pentru Alina, dar si pentru Oana, va multumesc!

Dumnezeu sa va dea putere si viata lunga!!!

Dr Bacila
De Remus pe 01 Aprilie 2014

Eu am ramas total deceptionat de acest om care din pacate se numeste Doctor.Nu este comunicativ deloc,te programeaza dupa o saptamana,intarzie cu orele,nu elibereaza reteta proprie cu parafa dansului,da diagnostice fara sa explice motivul si fara a face analizele pacientului,el da verdictul...ca sa scape de tine intr-un fel.Nu este un om de incredere.Imi pare rau ca avem asa Doctori la care mergem sa ne trateze.RUSINE

Un profesionist
De Roman Nicoleta pe 23 Noiembrie 2013

Un profesionist prin excelenta, un om modest si dispus sa te ajute la orice ora.

Este deosebit
De Claudia pe 30 Octombrie 2012

Eu am avut o problema ginecologica si aici in Turnu Severin, doctorii m-au lasat balta pe cand dansul mi-a dat incredere de la inceput. M-am operat la dansul si totul a mers si merge foarte bine.Este un doctor ok.

Medic de nota 10
De Gabriela pe 18 Aprilie 2012

Mergeti cu incredere doamnelor - si eu am nascut cu dumnealui, de curand.

Contact Dr. Bacila Mihai

Adresa

Coriolan Brediceanu, 10, Timis, Timisoara

Telefon Policlinica: 0356.467007
Spital: 0256.191.707
0256.191.708
0256.191.709
Site centrulmedicalgrigoras.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari