Dr. Avram Andreea Manuela
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Avram Andreea Manuela

Dr. Avram Andreea Manuela medic primar obstetrica - ginecologie in cadrul Centrului Medical Pajura.

Dr. Avram Andreea Manuela medic primar obstetrica - ginecologie in cadrul Centrului Medical Pajura.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Pajura

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.667.40.42

Ai folosit serviciile Dr. Avram Andreea Manuela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Eroare medicala
De Camelia pe 30 Noiembrie 2017

Pe data de 28 Octombrie, am fost la dra doctor Avram pt un consult de rutina, in urma caruia mi s-a facut o transvaginala. Doua sapt mai tarziu am ajuns la spital de urgenta, cu ruptura de chist ovarian eclatat, cu abdomenul inundat de sange deci m-am operat. Dra doctor nu l-a vazut la transvaginala, totusi avea peste 10 cm. In ziua in care am simtit ca a plesnit, am sunat-o sa ii spun si sa o rog sa-mi dea un sfat, insa, aparut foarte iritata, si mi-a reprosat ca am sunat-o sambata.

Super medic!
De Gabriela pe 19 Decembrie 2014

Un om de exceptie care a luptat ca fata mea sa existe si ne este in continuare alaturi ! Nu am sa uit niciodata ca dupa o lupta de 10 ani, dupa 9 luni de angoasa, visul de a avea un copil i se datoareaza dnei dr, care a stiut sa ma incurajeze in momentele de disperare, sa ma dojeneasca parinteste si sa imi fie cel mai de nadejde prieten, impletind modestia cu siguranta profesioanla in aceasta victorie ce i se datoreaza.

Dr. Avram Andreea Manuela
De Mihailov Alina pe 08 August 2014

Recomand din suflet profesionalismul d-rei Dr. Andreea Avram si omul cu suflet mare Andreea Avram. Un doctor foarte bun cu calitati deosebite. Va multumesc din suflet d-ra doctor ca am nascut cu dvs., in 2010, o fetita superba si sanatoasa.

Dr. Avram Andreea Manuela
De Dumitru Aura Nicoleta pe 06 Decembrie 2013

Cu doamna doctor au nascut si surorile mele. Voi naste si eu. Recomand din toata inima este un medic foarte bun!

Este cea mai buna
De Constantinescu inna mihaela pe 08 Aprilie 2013

Este super buna, la inceput pare dura, dar e chestie de obisnuinta, este o profesionista.

Informatii
De Lili pe 14 Martie 2013

Am si eu o problema asemanatoare si nu-i dau de cap. Am vazut ca dna dr. este foarte apreciata si as incerca sa ma programez pentru o consultatie. Ce problema ai avut si care a fost leacul?

Informatii
De Maria pe 29 Octombrie 2012

Stiti ce program are la cabinet? Sun pentru programare si nu raspunde nimeni. S-a schimbat nr de telefon?

Super!
De Catalina pe 04 Octombrie 2012

Doamna doctor acuma are nasteri la spitalul Malaxa din Pantelimon.

Dr. Avram Andreea Manuela
De Ana Maria Rusu pe 12 Ianuarie 2012

Este, in primul rand, un om de milioane si un profesionist desavarsit. Am nascut in anul 2006 un baietel sanatos. Marcata de prima nastere (2001), la a-l doilea copil, am multumit Domnului pentru ca mi-a scos-o in cale. Se implica in ceea ce face si va asigur ca o face cu drag. Nu conteaza conditia pacientei, se implica cu acelasi devotament pentru fiecare mamica in parte. Aparent este o femeie "dura", dar de fapt este un om sensibil si foarte atent.
Va multumesc dr. Avram.

Dr. Avram Andreea Manuela
De Laura Fanca pe 16 Octombrie 2011

Sunt pacienta d-nei dr. si sunt foarte multumita de dansa pana acum; Singura mea nelamurire este unde voi naste?Inteleg ca la Caritas lucra dar cum s-a desfiintat, voi care ati nascut de curand unde a avut loc evenimentul?

Contact Dr. Avram Andreea Manuela

Adresa

Pajura, 15, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.667.40.42
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari