Dr. Argetoianu Gelu
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Argetoianu Gelu

Dr. Argetoianu Gelu sef sectie obstetrica ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea.

Dr. Argetoianu Gelu sef sectie obstetrica ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0240.532.209 / 0240.532.210 / 0240.532.211

Ai folosit serviciile Dr. Argetoianu Gelu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

felicitari
De Pocora cojman genoveva pe 27 Iunie 2017

Multumim pentru devotament, seriozitate si promtitudine

multumita
De Martiniuc gabriela pe 14 Ianuarie 2016

Eu am nascut in 2014..prin cezariana ,sarcina mi-a utarit-o dansul . Eu am fost si sunt multumita de domnul doctor. Chiar l-amrecomandat prietenelor mele, au nascut si ele la domnul dr si sunt multumite. Eu acum, la a doua sarcina tot la dansul ma duc!

foarte dejamagita
De Adelinateo pe 15 Ianuarie 2015

Buna ziua. Eu am nascut acum 2 ani un baietel de 4.250 kg, nastere normala la recomandarea doctorului Argentoianu.Din cauza ca nu am avut dilatatia necesara iar dl argentoianu stia c nu voi ajunge la o dilatatie compatibila cu kg.copilului am nascut f greu iar copilul a avut un soc in momentul nasterii , a inghitit lichid, sangele nu ia circulat constant si expulzia a fost f grea iar riscul era ca atat eu cat si copilul sa patim tot ce e mai rau.datorita moaselor am reusit sa nasc iar nasterea a durat jumatate de ora.copilul era vanat respira f greu si nu plangea. la fel si starea mea era f grava. Dupa nastere am fost indrumata d catre pediatru catre neuropsihiatru. Unde mi sa spus ca baetelul va avea probleme in gandire din caza traumatismului din timpu nasterii. Pt ca sangele nu ia circulat costant si ia afectat dezvoltarea creierului. La varsta d un an si 11 am fost diagnosticati cu autism. Iar acum ne luptam cu boala.sing vinovat e dl argentoianu pt ca stia greutatea copiluliui si ca colu meu uterin era cu probleme si nu voi avea dilatatie buna pt nastere. Nu a vrut sa imi faca cezariana, pt ca nu am avut bani sa.i bag in buzunare. Probil cezariana se face la toate smiorcaitele si doar la pers.cu bani. Acum fiecare sa traga o concluzie despre dl doctor. Pt mine este o dejamagire. Regret ca l.am ales ca doctor si ca m.am bazat pe cuvantul lui ca pot naste normal.

Un medic foarte bun
De Janina pe 12 Iulie 2013

Eu am o fetita de 7 ani. A venit pe lume in 2006, a fost nevoie de cezariana din motivul ca sunt ingusta in bazin si va fii foarte dificila nasterea naturala. Eu am fost foarte multumita de domnul dr. si chiar l-am recomandat si altor persoane cu foarte mare incredere si din fericire asa a si fost toate mamicile foarte multumite. Acum sunt insarcinata in luna a 7 si vom avea gemeni am fost la ecograf tot la d-nul dr am fost multumita de cum ma incurajat, am uitat sa va spun ca am fost socata sa aflu ca am gemeni. Tariful este de 150 lei eco si mi-e asistenta mi-a zis ca ma costa 300 lei pentru ca am gemeni, sincer eu nu am reactionat in niciun fel eram inca socata ca am gemeni. Totusi, nu mi-se pare correct sa te coste dublu, tot la fel se foloseste solutie si tot un eco este facut. Ma mai gandesc totusi, daca voi mai merge si nu pot spune ca se recomanda eco la fiecare luna. In rest, tot respectul pentru d-nul dr. este foarte bun si chiar merita laude. La prima sarcina am fost foarte bine tratata si asistentele foarte dragute. Afost nevoie sa stau in rezerva singura pentru o noapte si vreau sa zic tot respectul pentru ca au avut grja de mine. Acum, am inteles ca s-a schimbat un pic treaba, dar nu stiu ce sa zic.

Un dr. adevarat
De Adelina mihaita pe 01 Februarie 2013

Despre domnul dr. numai cuvinte de lauda, cu el am nascut baietelul meu si pentru acest lucru are toata admiratia mea. Totul a fost ok. Si urmatorul bebita tot pe mana dansului ma voi lasa.

Nota maxima
De Luca Aurelia pe 08 Ianuarie 2012

Un medic de nota 10. Si din punct de vedere al eficientei si ca disponibilitate, comunicare.

Contact Dr. Argetoianu Gelu

Adresa

1848, 32, Tulcea, Tulcea

Telefon 0240.532.209 / 0240.532.210 / 0240.532.211
Site www.spitaltulcea.ro
Email spitaltl@x3m.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari