Dr. Ardelean Liviu
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Ardelean Liviu

Dr. Ardelean Liviu medic obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Dr. Ardelean Liviu Satu Mare.

Dr. Ardelean Liviu medic obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Dr. Ardelean Liviu Satu Mare.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Ardelean Liviu Satu Mare

luni - miercuri - vineri: 14:30 - 19:00;

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0361.881.881

Ai folosit serviciile Dr. Ardelean Liviu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Multumire
De Crina popovici pe 31 Mai 2016

Este un om extraordinar,un medic super eficient care a facut sa trec cu bine peste cele doua operatii efectuate de dumnealui.Pe aceasta cale vreau sa ai multumesc din suflet pentru tot ce a facut ca medic,si sa ai dea D-zeu sanatate,putere in munca.Cu mult respect d-na Crina Popovici

Multumesc
De Dan Roxana pe 20 Martie 2013

Este un medic foarte bun si priceput in tot ceea ce face, ceea ce recomanda! Eu am avut placerea de a fii pacienta dansului (si in prezent la dansul imi fac controalele periodice) am nascut doi copii sanatosi (un baiatel - Serban - in decembrie 2010 si o fetita - Mara - in iunie 2012). Ii multumesc din suflet pentru tot si ii doresc multa sanatate atat lui cat si familiei!

Contact Dr. Ardelean Liviu

Adresa

Wolfenbuttel, 49, Satu Mare, Satu Mare

Telefon 0361.881.882 / 0361.881.881
Email tudor.ardelean@rdslink.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!