Dr. Anton Emil
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical

Dr. Anton Emil

Dr. Anton Emil medic primar sef sectie clinica obstetrica II din cadrul Spitalului Universitar de Obstetrica si Ginecologie "Cuza Voda" Iasi.

Dr. Anton Emil medic primar sef sectie clinica obstetrica II din cadrul Spitalului Universitar de Obstetrica si Ginecologie "Cuza Voda" Iasi.

obstetrica - ginecologie

sectia clinica obstetrica II

Spitalul Universitar de Obstetrica si Ginecologie "Cuza Voda" Iasi

Ai folosit serviciile Dr. Anton Emil?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Felicitari
De Stefanescu Veronica pe 31 Martie 2012

Felicitari pentru promovare "sa fie intr-un ceas bun", iar pentru cei care inca nu stiu de noua d-voastra functie, vreau sa am eu placerea sa o anunt. Mult succes domnule director al maternitatii Elena Doamna.

Tot respectul
De Adina Draghici pe 11 Iulie 2011

Un doctor extraordinar. Datorita dumnealui sunt astazi in viata, sanatoasa si optimista. Va multumesc domnule doctor. Pacienta dvs din Vatra Dornei.

Dr. Anton Emil
De Stefanescu Veronica pe 20 Aprilie 2011

Toata stima si tot respectul pentru dl. doctor Anton Emil.

Dr. Anton Emil
De Iordanescu stela pe 19 Aprilie 2011

Exceptional profesional, foarte inteligent, fler clinic deosebit datorita experientei. Merita sa mergi la consultatie.

Contact Dr. Anton Emil

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Telefon 0745.455.203
Site www.obstetrics.ro
Email ono@mail.dntis.ro;
dnemescu@iasi.mednet.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari