Dr. Anghel Marin Ion
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Anghel Marin Ion

Dr. Anghel Marin Ion medic primar obstetrica ginecologie.

Dr. Anghel Marin Ion medic primar obstetrica ginecologie.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie III

Maternitatea Bucur Sp Clinic Sf Ioan

pentru informatii sunati la urmatoarele numere de telefon 021.330.50.90 / 021.330.25.55 / 021.330.57.15

Ai folosit serviciile Dr. Anghel Marin Ion?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cel mai deosebit om
De Elena pe 09 Iunie 2013

Multumesc doctorului Anghel si nu exista cuvinte care sa inlocuiasca ceea ce el a facut pentru mine salvandu-mi viata! Un om deosebit, valoros si nu numai un excelet specialist!

Cu mult drag
Elena Stancu

Dr. Anghel Marin Ion
De Monica pe 06 Aprilie 2011

Numarul de telefon este 021.336.84.60 iar personal 0722.274.121. Este intr-adevar un medic extraordinar si un om minunat care si iubeste foarte tare meseria pe care o practica cu toata daruirea.

Dr. Anghel Marin Ion
De Mirela pe 09 Martie 2011

Buna fetelor, am nevoie si eu de un nr. de tel. de la cabinetul dl. doctor! Multumesc.

Dr. Anghel Marin Ion
De Cavus nicoleta pe 29 Aprilie 2010

Mii de multumiri fara dansul nu aveam copii (am 2 baieti).

Dr. Anghel Marin Ion
De Alisa pe 27 Februarie 2010

Raluca as vrea sa fi sincera, chiar este un medic bun?

Dr. Anghel Marin Ion
De Ralucaa pe 19 Ianuarie 2010

O persoana deosebida am nascut cu dansul cele 2 minuni din viata mea.

Contact Dr. Anghel Marin Ion

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.330.50.90 / 021.330.25.55 / 021.330.57.15
Email sugestii@sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari