Dr. Andrei Sorin
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Andrei Sorin

Dr. Andrei Sorin medic ginecolog din cadrul Cabinet medical individual ginecologie dr. Andrei Sorin din Targu Mures.

Dr. Andrei Sorin medic ginecolog din cadrul Cabinet medical individual ginecologie dr. Andrei Sorin din Targu Mures.

obstetrica ginecologie

bstetrica ginecologie

Cabinet medical individual ginecologie dr. Andrei Sorin

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0265.261.898 / 0744.844.345

Ai folosit serviciile Dr. Andrei Sorin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un farsor
De Bianca pe 09 Septembrie 2016

Eu am fost dezamagita.Dupa 9 luni de controale si ecografii scumpe prenatale la nastere s-a dat ranit. Nu creeaza legaturi serioase cu pacientele.Esti o chitanta!

titlu consultatie
De Nume floare de colt pe 30 August 2015

este un medic profesionist ,dar nu comunica cu pacientele ,am fost dezamagita

Respect
De Cosmina Radu pe 05 Septembrie 2014

Am numai cuvinte de lauda pentru acest om. E in primul rand om. M-a sustinut pe tot parcursul sarcinii. Aveam probabilitate de 1 la 9 pentru sindromul Down. Vroiam copilasul. M-a inteles si m-a sustinut. Diagnosticul lui a fost aveti un copil frumos si sanatos. Si asa a fost.
Sa nu uitam totusi ca este doar un om. Dar care pune mult suflet.

Dr. Andrei Sorin
De Alina pe 31 Ianuarie 2013

Si eu am fost pacienta dr. Andrei Sorin, 10 ani, nu am avut probleme mari niciodata si mi s-a parut un om dragut cu rabdare, dar la sfarsitul anului 2012 am facut o consultatie unde mi-a depistat un fibrom si un polip endometrial, iar el mi-a recomandat operatie care ma costa cu internare la nova vita in jur de 5000 RON, bineinteles ca a fost un soc pentru mine odata pentru ce mi-a gasit, apoi si suma foarte mare care mi-a provocat un nod in gat si i-am dat de inteles ca nu o optez pentru operatie. Dupa ce am facut analizele clasice si m-am dus dupa rezultate, domnul doctor m-a tratat foarte superficial. A inceput sa scrie o reteta fara niciun comentariu, eu care asteptam disperata sa-mi zica ceva la problema mea, la rezultate cel putin sa-mi citeasca sa inteleg si eu ce problema am, ca doar n-am facut degeaba toate acele analize, nimic, nici nu se uita la mine, doar scria, dupa ce a terminat mi-a inmanat reteta si mi-a zis "SUCCES", am simtit cum mi se urca tot sangele in cap de agitata ce eram de situatie si cand s-a ridicat de pe scaun, bineinteles sa ma ridic si eu, am reusit totusi sa-l intreb daca sunt ok analizele, a zis un "da" lung, atat. Am crezut ca o sa izbucnesc, cand am vazut comportamentul lui dezinteresat de problema mea, pentru care si platisem 380 RON, pentru ce? Sa ajung acasa sa caut disperata pe internet sa pot citii si eu rezultatele analizei sa vad totusi cum stau. Am mai incercat sa smulg 2 vorbe cand l-am intrebat "reteta e pentru fibromul pe care l-a vazut?" Raspunsul a fost "Nu, nu are nicio legatura", cred ca eram rosie ca racul cand am iesit din cabinet, si foarte dezamagita pentru ca-l stiam, am avut retinerea aia sa nu rabufnesc si sa-i zic cateva, ca doar am platit pentru pretiosul timp pe care mi l-a acordat ca nu au fost chiar 2 lei. Asa ca i-am considerat bani aruncati toata consultatia lui, atata ca mi-a gasit problema aceea, cu care am fost pe urma mai atenta. Cand am iesit din cabinet am vrut sa merg sa fac reclamatie pentry ca m-am simtit inselata, dar, ma grabeam. Concluzia: o fi mai imbatranit si el si s-o fi saturat!

Am fost foarte multumita de domnul doctor
De Florentina pe 29 Noiembrie 2011

Am fost foarte multumita de domnul doctor. Este un medic extraordinar. Il recomand cu multa caldura tututor celor care doresc sa devina mamici.

Dr. Andrei Sorin
De Vlad vandana pe 03 Iunie 2011

Ii transmit toate urarile de bine, pentru.ca am avut mare noroc cu dansul, ca m-a ajutat sa am un copil frumos si sanatos. Numai bine alte cuvinte nu am.

Contact Dr. Andrei Sorin

Adresa

Bulevardul 1 Decembrie 1918, 39, Mures, Tirgu Mures

Telefon 0265.261.898 / 0744.844.345
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari