Dr. Ancar Benedict
7 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
clinica

Dr. Ancar Benedict

Dr. Ancar Benedict medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Ancar Benedict medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Medsana

Clinica Cotroceni marti / joi in intervalul orar 17:00 - 20:00
Clinica Primaverii miercuri 14:00 - 17:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.9607 / 021.408.7800

Ai folosit serviciile Dr. Ancar Benedict?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic ginecolog
De Elena pe 17 Aprilie 2012

Am nascut cu domnul doctor in 2007 un baietel perfect sanatos.Este un medic exceptional. Mi-a raspuns tot timpul la telefon si la cele mai tampite intrebari .Am nascut prin cezariana si m-am recuperat foarte bine. Tot cu dumnealui a nascut si sora si cea mai buna prietana ambele fiind la fel de multumite. Il recomand cu cea mai mare caldura viitoarelor mamici.

Medic foarte bun
De Catalina pe 02 Aprilie 2012

Dl dr. mi-a supravegheat sarcina din prima luna, mi-a raspuns intotdeauna la telefon, indiferent de ora, mi-a placut foarte foarte mult si il recomand cu caldura.

Dr. Ancar Benedict
De Emilia pe 07 Martie 2011

Sunt insarcinata cu al doilea bb si sunt pacienta dlui dr din 2005.Am nascut fetita cu dansul prin cezariana;am fost si sunt foarte multumita pentru ca este un profesionist;a fost singurul care in luna a 7-a de sarcina cu fetita a suspectat o posibila problema la aparatul urinar(LA era in exces)si in timp s-a dovedit ca a avut dreptate. Acum sunt in 4 luni in august voi naste un baietel si sper ca totul sa decurga la fel de bine ca si cu prima sarcina. Il recomand cu caldura pe Dl dr.

Dr. Ancar Benedict
De Vicky pe 01 Martie 2011

Sunt pacienta dansului din a 2 luna de sarcina. Acum mai am 2 saptamani si nasc; ce sa zic? este exceptional, calm, iti raspunde la telefon de fiecare data, (in cazul in care nu rasp te suna el imediat); cand i-am spus ca vreau sa nasc cu el, a memorat nr meu de telefon in memoria telefonului lui precum si data probabila a nasterii trecuta in calendarul telefonului; Am ceva probleme cu bebe, exista riscul de nastere prematura (cezariana la rece - inima marita etc) insa dansul nu s-a grabit sa ia decizia pe loc ci m-a trimis la un alt specialist pt a avea o alta parere. Acest lucru este foarte important din punctul meu de vedere - sa fii capabil sa ceri parerea altora! Eu il recomand! Si inca o chestie - nu am dat niciun ban, ca idee!

Dr. Ancar Benedict
De Mihai Maria pe 12 Ianuarie 2011

Mi-a salvat bebelusul atunci cand toti mi-au spus sa renunt la sarcina pentru ca este cu sindrom Down (asa spuneau analizele facute, mai putin amniocenteza!). Dansul mi-a facut eco la 18 saptamani si a fost singurul care mi-a spus ca e sanatos si ca nu are nimic. Mi-a inspirat atata incredere, incat nici nu am facut amniocenteza! Acum are 1 an si 3 luni si e un baietel perfect, care isi face perintii fericiti! Dr.Ancar Benedict e cel mai tare doctor! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si ani multi!

Dr. Ancar Benedict
De Shicla cristina bianca pe 15 Iunie 2010

Am avut restrictie de crestere intrauterina, domnul doctor a avut mare grija de mine si de bebe incepand cu luna a IV-a de sarcina. Ii multumesc din suflet pentru tot ce a facut pentru noi. Va ramine medicul la care voi apela intotdeauna cu mare incredere. Va multumesc domnule doctor Ancar.

Dr. Ancar Benedict
De DRAGHICI NINA pe 23 Aprilie 2010

Un doctor de apreciat din toate punctele de vedere. Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine si pentru minunea mea de baietel. Multumesc domnule doctor.

Contact Dr. Ancar Benedict

Adresa

Nanu Muscel, 12, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.9607
021.408.7800
Site www.medsana.ro
Email office@medsana.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!