Dr. Aljobory Florica
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Aljobory Florica

Dr. Aljobory Florica medic primar obstetrica - ginecologie in cadrul Cabinetului Medical Obstetrica - Ginecologie Diana din Timisoara.

Dr. Aljobory Florica medic primar obstetrica - ginecologie in cadrul Cabinetului Medical Obstetrica - Ginecologie Diana din Timisoara.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Obstetrica - Ginecologie Diana

program cabinet:
luni - vineri: 16:00 - 19:00;
sambata: 10:00 - 12:00;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.241.277 / 0744.550.181

Ai folosit serviciile Dr. Aljobory Florica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Aljobory Florica
De Sfia Flavia pe 10 Februarie 2016

Am fost chiar ieri la aceasta doctorita cu o rana pe col si un chist bartolian. Pot spune ca inca de la inceputul conversatiei am simtit ca nu suntem compatibile. Nu ma lasa sa termin ce am de zis, avea o expresie faciala foarte grava si serioasa si nu s-a purtat deloc delicat. Per total a fost un consult neplacut, desi parea interesata de mine, nu avea rabdare si mai mult, ma trata ca pe o nestiutoare. Probabil femeilor insarcinate le aplica alt tratament.. Eu am avut si trimitere de la medic, fapt pentru care am platit foarte putin. Poate de aceea s-a comportat astfel.

Medic extraordinar
De Anonim pe 13 Ianuarie 2013

Nu am cuvinte de multumire pentru aceasta doamna, deoarece dupa 2 sarcini pierdute si cu moralul la pamant, am reusit sa am o minune de ingeras, un baietel, cu ajutorul dansei care mi-a descoperit problema pe care o aveam, ba mai mult, la final am facut si tensiune indusa de sarcina si mi-a scos copilul la timp pentru ca altfel nu stiu ce s-ar fi intamplat. O recomand cu incredere si toata stima si respectul pentru ea!

Dr. Aljobory Florica
De Simina pe 26 Iulie 2012

Toata stima pentru aceasta doctorita, eu am nascut cu ea acum 2 ani, i-am dat 200 euro - cezariana, si a fost multumita nu trecea zi sa nu treaca pe la mine si confirm si eu ceea ce a zis DIDI o poti suna la orice ora daca ai probleme sau ai vreo nelamurire. Nu stiu de ce am impresia, larisa pop, ca ai avea ceva personal cu ea sincer nu mi se pare o persoana precum ai descris-o in commentul tau, dar na, tu stii.

Dr. Aljobory Florica
De Pop larisa pe 28 Aprilie 2012

Draga Carmen, nu stiu de ce tot o lauzi pe aceasta doctorita fara pic de caracter in ea. Am mers sa ma operez la ea si am intrebat cat costa a zis ca nu este nicio problema, iar apoi dupa ce am fost operata la 3 zile m-a chemat si mi-a zis. Auzi draga, te rog frumos si eu
te-am operat si eu sunt Dr. Aljobory si trebuie sa-mi platesti pentru ce crezi ca te-am operat. Te rog frumos anuntati pe cei apropiati si fa bine si da-mi banii. Nu fac nimic fara bani, m-am imprumutat de 300 euro si m-am achitat de ea.

Este un medic exceptinal de nota 10
De Carmen Pastiu pe 06 Martie 2012

Eu am nascut de doua ori cu Doamna Dr. Aljobory, as recomanda-o tuturor mamicilor, este o femeie minunata, pe mine m-a determinat sa merg cu foarte mare placere la ea la cabinet, abia asteptam sa ajung acolo, sa o vad, era mereu zambitoare, binevoitoare si parea ca are tot timpul din lume doar pentru mine! Am nascut de doua ori prin operatie cezariana si pot spune ca, grija ei pentru paciente este impecabila, pe primul loc, nu trecea nici o zi fara sa vin asa ma vada, nu conta ca era duminica sau sarbatoare! Este un medic precum rar intalnesti in ziua de astazi! Apelati cu incredere la dansa si nu veti regreta! Carmen P.

Dr. Aljobory Florica
De DIDI pe 19 Ianuarie 2011

E super doctorita. E tot timpul cu zambetul pe buze, calma si iti explica tot ce ai nevoie sa afli. E putin cam scumpa la tarife, dar se pare ca toti doctorii sunt scumpii. In plus, o poti suna la orice ora daca ai probleme sau ai vreo nelamurire. Singurul lucru pe care nu-l stiu despre dansa este daca face operatii de cezariana la cerere. O recomand tuturot cu caldura.

Contact Dr. Aljobory Florica

Adresa

Ana Ipatescu, 6, Timis, Timisoara

Reper Langa piata Aurora
Telefon 0256.241.277 / 0744.550.181
Email aljobory.florica@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!