Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
43 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh medic specialist obstetrica ginecologie, in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh din Arges, Pitesti.

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh medic specialist obstetrica ginecologie, in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh din Arges, Pitesti.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0740.317.762

Ai folosit serviciile Dr. Ali-Reza Zarbakhsh?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

ce păreri aveți de domnul Aly va rog sa îmi lăsați părerile
De Delca pe 24 Decembrie 2017

Bună fete am și eu curiozitatea de a va întreba dacă domnul doctor este un doctor Bun am auzit multe despre dansul sunt în luna a 8 a mai am puțin și nasc ași vrea sa știu părerea voastră care ați mai născut cu dânsul

Parere
De Ana pe 03 August 2017

Chiar se poate provoca avort prin consult manual ? Deoarece el asta face la fiecare programare.. Imi este frica

Un medic fara scrupule
De Alexandra pe 15 Iulie 2017

Al laudati de geaba. Eu am ramas insarcinata iar pe toata perioada sarcinei am mers la eco la el. Cand am facut 6 luni de sarcina ma chemat la judetean. Mentionez ka analizele mele si ale copilului erea bune si la zi. De la un simplu control sa anuns sa bage mana ca taranul si mia rupt membranele. Iar de akolo a imkeput hemoragia . Mia spus ka ami fake o injectie ( calciu) de unde a fost ka sami provoace contractuile. Ma tinut de la 7 seara pana la 4 dimineata k femeia de servici sa urlu de durere.venea si ami apasa pe burta sa se sparga apa. In final daka apa nu mi se spargea ma urkat pe capra si mia sparto el. Tinand cont ka a 2 zi ma uitat in spital k pansamentele innaumtru. Iar din seara aia nu am mai dat de el.iar acum ni se stie sigur daka mai pot avea copii.

preturi la dr Ali
De Kiki pe 13 Martie 2017

Cezariana cu tăietură verticală - 1.000 Ron. Dacă vrei să fie tăietura estetică,jos, atunci tre să-i dai 1.200 Ron. Atenție : Înainte de operație !!

Intrepare
De Ana pe 13 Noiembrie 2016

Buna ! imi poate spune si mie cineva care sunt preturile ?

Un adevărat profesionist!
De Agapie Codruta pe 07 Noiembrie 2016

Eu am născut cu domnul doctor Ali. Își practica meseria cu o responsabilitate rar întâlnită. Își tine pacientele sub observație, manifestând interes pt. sănătatea acestora. Este un doctor de excepție, datorita căruia am adus pe lume un băiețel sănătos. Sa-I dea D-zeu multă sănătate și putere de munca pentru a putea aduce pe lume mulți bebeluși! Îl recomand cu maxima încredere!

Dezastru ...
De Dana pe 20 Aprilie 2016

Evitati pe cat puteti acest medic, este foarte slab pregatit, la o situati mai complicata prefera sa trimita pacienta la Bucuresti, cu toate ca aceasta ar putea sa piarda sarcina pana acolo. Isi declara cu brio incompetenta. Nu merita sa fie medic.

doamna
De Cris pe 20 Aprilie 2016

Sunt foarte dezamagita de Dr Ali , cred ca a ales aceasta meserie doar pentru ca este banoasa, face garzi la Spitalul Judetean Pitesti pentru a catiga mai bine dar trateaza cu total dezinteres pacientii. Pentru dansul este mai important somnul decat sa salveze o sarcina de la avort. Pe mine abia a vrut sa ma consulte si mi-a si provocat avort deoarece in loc sa foloseasca ecografia pentru a vedea ce se intampla a preferat consultul manual si apoi si-a declarat incompetenta spunand sa merg la Bucuresti.Dezastru, de evitat ......

Un medic ginecolog profesionist!
De Vigu pe 19 Aprilie 2016

Bună, fetelor! Doresc sa va împărtăsesc si eu parerea mea despre Domnul Dr. Ali! Sunt din bucuresti, dar am ales sa nasc la Pitesti, cu domnul Dr.Ali! În primul rand vreau sa spun ca am nascut cu dumnealui si, in acelasi timp datorita dumnealui! Am avut o sarcina mai complicata, medicii din bucuresti nu i.au cam dat sanse acestei sarcini, insa Domnul Dr.Ali m-a monitorizat pe tot parcursul sarcinii! Acum am un băietel de 8 luni si, perfect sănătos! Ii multumesc d-lui dr. Pt tot ce a facut pt mn! Este intr-adevar un profesionist in meseria dumnealui! Pt mine, este cel mai bun, in momentul de fata l.am pastrat ca medic ginecolog pe dumnealui!

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
De Ramona pe 06 Februarie 2015

Parerea mea despre dl dr, nu stiu daca se poate numi asa, este una de dispret. Va spun despre ce a putut prietena mea sa pateasca cu acest doctor. Sarcina acesteia a fost monitorizata timp de 7 luni la acesta, iar in urma cu o saptamana i s a rupt apa, a inceput a sangereze, a ajuns cu salvarea la spitalul Judetean Pitesti unde era chiar dl doctor Ali de garda, acesta din urma a avut tupeul de doctor mare ce e, sa-i spuna prietenei mele ca nu este pacienta lui si ca nu a vazut-o niciodata si i-a spus ca daca raman la ei in spital copilul moare si ea are 30% sanse de supravietuire si a pus o sa semneze ca pleaca la Bucuresti pe propria raspundere cu masina personala, nu cu salvarea, si sa spuna acolo ca nu a fost la Pitesti. Si nu e un caz singular, trageti d voastra concluziile. PS: acum mamica e bine si fetita ei la fel, sa le dea Dumnezeu sanatate.

Contact Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

Adresa

Paltinului, Arges, Pitesti

Telefon 0740.317.762
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari