Dr. Alexandrescu Dana
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Alexandrescu Dana

Dr. Alexandrescu Dana medic primar obstetrica - ginecologie, competente in: colposcopie, ecografie, laparoscopie, histeroscopie. Cursuri de: planificare familiala, ginecologie endocrinologica, fertilizare in vitro.

Dr. Alexandrescu Dana medic primar obstetrica - ginecologie, competente in: colposcopie, ecografie, laparoscopie, histeroscopie. Cursuri de: planificare familiala, ginecologie endocrinologica, fertilizare in vitro.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie I

Spitalul Judetean Ilfov

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.324.3312 / 021.324.1161

Ai folosit serviciile Dr. Alexandrescu Dana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Medic extraordinar
De Nedu Anisoara pe 08 Septembrie 2013

Am nascut cu dansa in 2005, este un medic foarte de treaba.

Dna doctor Dana Alexandrescu...
De Monica pe 16 August 2013

Voiam sa va spun ca si eu tot cu doamna doctor Alexandrescu am nascut in 2009. Este un medic nemaipomenit si tocmai din acest motiv nu mai profeseaza la noi in tara. Imi pare rau daca va dezamagesc, dar doamna doctor profeseaza in Franta acum, din pacate pentru noi toate. Va doresc o zi buna!

Doresc sa luam legatura cu doamna doctor
De Teodora pe 23 Iunie 2013

Buna tuturor, am nascut cu doamna doctor Dana Alexandrescu este un medic nemaipomenit.
Nu stiu unde o pot gasi, va rog urgent vrem sa luam legatura cu dansa. Este painea lui Dumnezeu de buna.

Dr. Alexandrescu Dana - spital
De Alexandra nevolnicu pe 25 Octombrie 2012

Aveti nr. de telefon al doamnei doctor Dana? Nu mai lucreaza la spitalul judetean Ilfov si nu stiu cum sa dau de dansa. E urgent. Multumesc.

Dr.Alexandrescu Dana
De Doina pe 27 Ianuarie 2012

Eu am nascut doi copii cu dansa un baiat pe cale naturala si o fetita anul trecut prin cezariana si vreau sa spun ca e o doctora de nota 10, pe langa faptul ca vorbeste foarte calm te si incurajeaza. Si mie mi-a iesit la test cand eram insarcinata cu fata toxoplasma deoarece aveam pisica, dar dansa ma calmat si a fost totul ok si am nascut-o sanatoasa. Asa ca o recomand de cate ori am ocazia.

Nota 10
De Nica pe 11 Decembrie 2011

Doamna doctor Alexandrescu este de nota 10. Eu am nascut cu dumneaei pe 19 octombrie si sunt foarte multumita. A avut grija de mine si nu mi-a cerut bani de la obraz. I-am dat cat am putut eu. Cu siguranta voi merge la dumneaei si la al doilea copil :-)

Dr. Alexandrescu Dana
De Carmen pe 19 Noiembrie 2011

Dr. Alexandrescu Dana este un medic de care trebuie sa te feresti. Mi s-a confirmat o sarcina de 2 doctori + 2 teste de sarcina, am auzit bataile fatului la eco erau 155 avea 3.99 cm la 6 sapt, dar din pacate am pierdut sange si un cheag foarte mare fiind internata la spitalul jud ilfov, iar dansa care era de garda a spus ca nu am fost insarcinata niciodata si ca ma va chiureta doar ca sa stau eu linistita si sa nu mai pierd sange. Am refuzat si am asteptat medicul meu pana dimineata cand surpriza sarcina era acolo doar ca se pare ca se oprise din evolutie. Asa ca nu inteleg cum vine asta o zi sunt gravida, o zi nu. Si pe deasupra mi-a zis ca de ce am venit la spitalul jud. ilfov si nu m-am dus la spitalul unde avusesem prima nastere acum 2 ani, ca ea o cunoaste pe dr. cu care am nascut eu si ca e ok, asa ca nu aveam ce cauta acolo. Eu cred ca, inca, in tara asta avem dreptul sa ne alegem medicul curant pe care il dorim si avem dreptul sa facem alegerile pe care le dorim fara sa fim nevoiti sa dam explicatii unor oameni de nimic asa cum este aceasta "doamna doctor".

Dr. Alexandrescu Dana
De Andreia pe 23 Februarie 2011

Dna dr. este foarte calma, blanda si, cel mai important, stie sa te incurajeze printr-o atitudine rezervata, dar pertinenta. De ex., mie mi-a iesit la triplu test risc crescut la trisomia 18. Sunt o fire prapastioasa, intru in cele mai negre scenarii. Dna. dr. nu m-a incurajat sa fac amniocenteza, care presupune anumite riscuri si tot nu este concludenta 100%. A stiut sa ma incurajeze (fara a fi exagerata)sa astept eco morfofetala. Mi-a impartatsit din experienta profesioanla a dumneaei fel de fel de situatii. Sunt o fire extrem de dificila si pretentioasa. Tatal meu a fost medic specialist neonatolog, vara mea primara e medic (la Cluj), deci am ceva cunostinÈ?e despre etica profesionala. Nici nu ma gandeam ca voi naste într-un spital de stat, in Bucuresti. Acum, sunt mai relaxata si cred ca, daca va fi sa fie bine cu bebe (peste 2 saptamani merg la 4D) voi naste cu toata încrederea la sp. jud. Ilfov, unde este dna dr. Este adevarat ca nu sunt prea multe pareri pe forumurile de gen despre dna dr Alexandrescu Dana, poate si datorita firii dumneaei, tipul acela de om in banca lui.

Contact Dr. Alexandrescu Dana

Adresa

Bulevardul Basarabia, 49-51, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.324.3312 / 021.324.1161
Site www.spitaluljudeteanilfov.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari