Dr. Aldea Sanda Brandusa
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Aldea Sanda Brandusa

Dr. Aldea Sanda Brandusa medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Aldea Sanda Brandusa medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

sectia chirurgie oncologica II

Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.240.30.40 / 021.240.30.60

Ai folosit serviciile Dr. Aldea Sanda Brandusa?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Aldea Sanda Brandusa
De Maria pe 16 Septembrie 2016

"Doamna" Dr. este cel mai neprofesional medic ginecolog pe care l-am intalnit, un om extrem de rece, te trateaza cu indiferenta si superioritate, vorbeste urat, nu iti pune intrebari pentru a identifica posibilele probleme, nu primesti raspunsuri la intrebari, iti arunca niste priviri ca si cum ai fi ultimul om si nu stie cum sa te expedieze mai repede.
Majoritatea pacientelor ajung la ea cu probleme foarte grave,in consecinta ar fi trebuit sa aiba putina compasiune, o vorba buna.
Degeaba te numesti doctor daca ai un asemenea comportament si daca nu faci aceasta meserie cu sufletul!

Dr. Aldea Sanda Brandusa
De Aurelia pe 23 Iulie 2014

Cine doreste sa mearga la acest medic trebuie sa o stimuleze financiar de fiecare data. Altfel nici nu deschide gura. Este o femeie foarte rece, nu comunica cu pacientul. In cabinetul de la Fundeni trebuie sa aveti rabdare cand stati la rand pentru ca are foarte multe cunostinte ce au prioritate la consultatie.

Dr. Aldea Sanda Brandusa
De Caty pe 24 Februarie 2011

Excelenta ca om si doctor.

Contact Dr. Aldea Sanda Brandusa

Adresa

Soseaua Fundeni, 252, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.240.30.40 / 021.240.30.60
Site www.iob.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari