Dr. Albu Dinu Florin
28 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; maternitate

Dr. Albu Dinu Florin

Dr. Albu Dinu Florin, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, Bucuresti.

Dr. Albu Dinu Florin, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, Bucuresti.

Doctor in stiinte medicale;

Obstetrica-ginecologie I;

Spitalul Clinic Obstetrica Ginecologie Prof Dr Panait Sarbu Giulesti, Bucuresti;

Ai folosit serviciile Dr. Albu Dinu Florin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Depasit, Plictisit ... in concluzie, de ocolit!
De Nicoleta pe 22 Mai 2018

Il cunosc de multi ani ... ERA un doctor bun, dar a pierdut mult teren. Imbatranit, ingandurat, obosit, plictisit peste masura, atat uman cat si profesional ... Nu se mai poate concentra, nu-si mai cunoaste/retine pacientele ... tot intreaba de fiecare data cine imi urmareste sarcina ??? Chiar EL mi-o urmareste, daca se poate spune asa, dar habar nu are!!! Cred ca trebuie sa ma reorientez spre un doctor mai atent cu pacientele!!!

Medic obosit si incompetent
De Alecu pe 19 Aprilie 2018

Nu mai mergeti la Albu,este un incompetent,am fost la el pt efectuarea morfologiei la indrumarea celui care-mi urmareasarcina Deva ,la morfologie totul ok ,cand in momentul nasterii copilul avea o gramada de malformatii,cheilopalatoschizis este vb de buza ,gingie intrerupte,nasuc cazut si palat moale si tare lipsa.

INCOMPETENTA. NICI MACAR O RAZA DE SOARE NU MERITA CA APRECIERE.
De Madalina pe 01 Februarie 2018

INCOMPETENTA. NICI MACAR O RAZA DE SOARE NU MERITA CA APRECIERE.

A imbatranit!
De Iuliana pe 28 Octombrie 2017

Nu mai are chef de nimic. Este depasit mult, parerea mea. Sunt o fff veche pacienta, care, dupa multi ani in grija Dr. Albu nu am reusit sa am un copil ...

adresa
De Serbanescu Elena pe 19 Octombrie 2017

Buna!! Ma poate ajuta cineva si pe mine cu o adresa a cabinetului domnului doctor Albu?

Un medic excepțional
De Ion Mihaela pe 18 Octombrie 2017

Un profesionist.Am avut trei nașteri,cu fiecare sarcina am mers lunar la control ,am născut cu dansul fără nicio problema .Un doctor alături de pacient si pentru pacient.

Un medic de excepție!
De Popa Roberta- Elena pe 14 Decembrie 2016

Este fără îndoială un doctor minunat! În luna a7a m-a găsit cu preeclampsie și m-a urmărit îndeaproape! Iar când m-a chemat pentru cezariană,după ce m-a terminat de cusut s-a dus la bebelina sa se intereseze de ea,iar la mine a venit în fiecare zi pana la externare! Îl recomand cu cea mai mare încredere! (Am născut pe data de 1 August 2016)

Un nr de tel?
De Amalia pe 29 August 2016

Ma poate ajuta cineva cu un nr de tel de la cabinet, al dl doctor?

Un doctor de exceptie
De Ana pe 30 Iulie 2016

Totul la superlativ! Il recomand cu inceredere!

Exceptional totul la superlativ!
De Tudor Ileana pe 29 Ianuarie 2015

Va doresc numai bine pentru faptul ca m-ati ajutat sa aduc pe lume doi copii minunati. Va multumesc ca existati!

Contact Dr. Albu Dinu Florin

Adresa

Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81/ 021.316.12.83/ 021.316.12.87/ 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
Email fiv@spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari