13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Achim Irina

Dr. Achim Irina medic specialist obstetrica - ginecologie la Hyperclinica MedLife Unirii.

Dr. Achim Irina medic specialist obstetrica - ginecologie la Hyperclinica MedLife Unirii.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Hyperclinica MedLife Unirii

021/9646

Ai folosit serviciile Dr. Achim Irina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Status
De MZ pe 31 Ianuarie 2012

Dna dr. Achim a plecat in Franta cam de un an.

Date contact
De Simona pe 27 Septembrie 2011

Andre, este la Hyperclinica MedLife Unirii.
Uite si nr de tel: 021.9646; 0372.185.100
https://www.medlife.ro/centre-medlife/medici-medlife/achim-irina/30/388/

Dr. Achim Irina
De Andre pe 22 Septembrie 2011

Un doctor super! A fost dr. care mi-a urmarit sarcina si cu care am nascut la Elias, in 2009, un baietel sanatos si frumos! Am cunoscut-o la Medlife, iar acum vrand sa-mi fac o programare pt. un control de rutina nu o mai regasesc printre doctorii de acolo. Stie cineva unde lucreaza acum? Merci

Despre fertilitate
De Emanuela pe 18 August 2011

Eu cred ca ar trebui sa mergi la doctor. Sunt femei ce au menstruatie peste sarcina si asa ar trebui sa mergi la doctor. E mai sigur. Bafta.

Dr. Achim Irina
De CRISTINA pe 10 August 2011

Este un doctor foarte bun, super ok.

Dr. Achim Irina
De DANA pe 10 August 2011

Daca ar fi sa mai nascc 10 copii cu siguranta tot cu d-na as vrea sa nasc. Mi-a placut tare mult ca doctor dar si ca om, mai rar gasesti astfel de oameni.

Dr. Achim Irina
De Mona pe 08 Aprilie 2011

As dorii sa va intreb daca e posibil ca testul de sarcina sa nu arate ca sunt insarcinata. Ciclul nu mi-a venit si testul de sarcina e negativ. Multumesc.

Dr. Achim Irina
De Alina pe 02 Februarie 2011

Multumesc din suflet pentru minunea mea - Ianisa.

Dr. Achim Irina
De Simona V. pe 31 Ianuarie 2011

Aveti perfecta dreptate. Am aceeasi parere despre acest medic!

Dr. Achim Irina
De Maria pe 23 Septembrie 2010

Cand citesti site-urile de mamici te ingrozesti si ti-e teama sa mai nasti in Romania, dar realitatea crunta este ca "doamna doctor" este slab pregatita profesional si a promovat folosindu-si aspectul fizic si fiind sotie de conferentiar. Problema este ca lucreaza si intr-un serviciul privat unde ar trebui sa intalnim oameni care stiu ce fac.

Contact Dr. Achim Irina

Adresa

Hans Cristian Andersen, 1, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.9646; 0372.185.100
Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari