Dr. Aboayesh Said
28 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Aboayesh Said

Dr. Aboayesh Said medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie, ecografie pelvina, ecografie transvaginala, ecografie sarcina.

Dr. Aboayesh Said medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie, ecografie pelvina, ecografie transvaginala, ecografie sarcina.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Sanys Medical

Sanys Medical

program clinica:\r
luni - vineri: 08:00 - 20:00;\r
sambata - duminica: 08:00 - 14:00

program clinica:
luni - vineri: 08:00 - 20:00;
sambata - duminica: 08:00 - 14:00

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.634.1590 / 021 9818

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.634.1590 / 021 9818

Ai folosit serviciile Dr. Aboayesh Said?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Indiferență si lăsat balta cand a trebuit să nasc
De Teodora pe 17 Aprilie 2018

Mi-a urmarit toata sarcina. Copilul a venit mai repede cu o saptamana fața de programarea facuta de doctor. In acea noapte am sunat stiind ca asa se face si ca trebuia sa-mi se faca repede cezariana. La telefon doctorul Said mi-a zis ca nu vine si sa ma duc la camera de garda, sa zic ca sunt pacienta lui si ca tb sa mi se faca de urgenta cezariana. Cei de la camera de garda au tot asteptat sa fie sunati si anuntati ca nu vine si cum telefonul nu venea au sunat ei. Din pacate nu a avut grija nici sa vina, nici sa vorbeasca cu cineva care sa imi faca cezariana de urgenta, asa cum imi spunea ca trebuie. Am stat cu apa ruptă si cu contractii dureroase de la ora 1 până la 6 când doc de garda a avut chef sa ma ia. Am fost foarte dezamagita de medic si nu am cum sa-l recomand.

said aboayesh
De Popa sivia pe 25 Februarie 2018

da fetelor domnul doctor a venit la calarasi , eu una urmez cu el e un medic minunat care isi face meseria cu drag,
e primul medic care nu l-am vazut avar dupa bani

Said
De Marin alexandra pe 18 Februarie 2018

Buna fetelor, am născut in 2014 cu domnul dr. Iar acum sunt insarcinata din nou... domnul doctor s a mutat in Călărași... dar merge la clinica particulara in bucuresti.

Contact dr
De Alexndra pe 10 Ianuarie 2018

Buna, Alina din Călărași ! Imi poti spune ,te rog frumos ,cum ai luat legătura cu domnul doctor ? Sau daca imipoti oferi un număr de contact pt o programare la dumnealui ?

Excelent
De Larisa pe 06 Ianuarie 2018

Am nascut cu domnul doctor acum 3 ani la maternitatea Bucur.un om de nota 1000.il recomand din tot sufletul

Extraordinar
De Apostol pe 29 Decembrie 2017

Sunt Alina din Călărași și l-am cunoscut pe domnul doctor anul acesta .Este un om deosebit cu multă răbdarea și foarte atent si receptiv la intrebarile puse de pacientă. Nota 10 +

Foarte multumita!
De Alexandra pe 09 Iunie 2017

Sunt Alexandra din arges, merg de 3 ani la dl dr merge si mama soacra. Este un dr super de treaba si niciodata nu ne a dat tratament gresit,cunoaste perfect totul,am nascut cu el primul bebe si o sa nasc si a doua oara. Decat sa merg la alt dr la pitesti fiinca e mai aproape prefer sa merg la dansul. Am foarte multa incredere in dansul! Felicitari dl dr si va multumesc!

Cezariana
De Panait Cristina pe 05 Ianuarie 2017

Am dus toată sarcina cu domnul Dr Said, am născut prin cezariana cu dansul. Totul a decurs foarte bine, își da interesul.

Sarcina
De Panait Cristina pe 05 Ianuarie 2017

Un medic excepțional, un domn doctor de o raritate, se dedica profesiei cu tot sufletul.
Un medic de milioane.

Recomand
De Mihaela pe 24 Decembrie 2016

Am născut cu dumnealui. Totul a decurs foarte bine.

Contact Dr. Aboayesh Said

Adresa

Intrarea Binelui, 1, Bucuresti, Sectorul 4

Reper La intersectia bulevardului Obregia cu bulevardul Turnu Magurele
Telefon 021.634.1590 / 021 9818 / 0788.830.383
Site www.sanys.ro
Email office@sanys.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!