0 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
limbi straine

Westron School

Scoala de limbi straine Westron School are ca obiectiv facilitarea invatarii pe tot parcursul vietii a limbii engleze. Conceptul de invatare pe tot parcursul vietii este un concept fundamental al educatiei contemporane, prioritate in programele de educatie europene, alaturi de studiul limbilor straine.

Scoala de limbi straine Westron School are ca obiectiv facilitarea invatarii pe tot parcursul vietii a limbii engleze. Conceptul de invatare pe tot parcursul vietii este un concept fundamental al educatiei contemporane, prioritate in programele de educatie europene, alaturi de studiul limbilor straine.

zilnic 18:00 - 19:00
week-end 11:00 - 14:00

o echipa de profesionisti care isi considera meseria o vocatie, cu o indelungata experienta la catedra si rezultate exceptionale in pregatirea examenelor Cambridge si in pregatirea examenelor nationale

materiale si metode moderne, eficiente si foarte atractive

cursuri audio-video de limba engleza pentru prescolari si scolari mici
club de teatru in limba engleza pentru scolari mici
club de limba si cultura japoneza pentru scolari mici cursuri engleza medicala
cursuri engleza juridica
cursuri engleza profesionala

Ai folosit serviciile Westron School?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Westron School

Adresa

Turda, 114, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Turda, 1 Mai
Telefon 0744.397.946 / 0723.658.469
Site www.westron.ro
Email office@westron.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!