0 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
dans
; muzica; limbi straine; arta; bune maniere

MikoKids

MikoKids este un program educational ce se adreseaza parintilor cu copii cu varste intre 0 si 7 ani. Spre deosebire de alte cursuri/ gradinite, MikoKids isi propune apropierea si colaborarea parinte - copil, adultii participand activ la ore.

Acestea din urma se desfasoara sub conducerea unor specialisti, profesori instruiti in diferite...

MikoKids este un program educational ce se adreseaza parintilor cu copii cu varste intre 0 si 7 ani. Spre deosebire de alte cursuri/ gradinite, MikoKids isi propune apropierea si colaborarea parinte - copil, adultii participand activ la ore.

Acestea din urma se desfasoara sub conducerea unor specialisti, profesori instruiti in diferite activitati pe care programul nostru le pune la dispozitia dumneavoastra.

O gama variata de materiale si instrumente speciale, adaptate pe categorii de varsta, stau la dispozitie pentru placuta desfasurare a claselor. Invata alaturi de copilul tau prin muzica, joc si miscare!

Tinta MikoKids este invatarea si gandirea "Out of the box". Accentul cade pe dezvoltarea cognitiva infaptuita prin activitati de joc, muzica si miscare, parintii participand activ impreuna cu cei mici. Copiii invata cel mai bine interactionand si observand pe cei din jurul lor.

Toti - profesori, parinti, bunici, copii – se vor implica in crearea lectiei. Impreuna cu copilul tau vei dansa, vei canta, vei sari, vei bate la tobe, vei picta cu degetele, vei gati ceva bun – invata sa fii un parinte distractiv!

Cursuri pentru copii:

Learn with music
Gym Combat
Arts and crafts
Painting/Pottery
Book Club
Baby Massage
Balet
Creative Dance
Cooking Class
Funny Music Hour/ Drama Class
Baby Sensory
Swimming
Ice Skating
Playgroup in English
Playgroup in French
Playgroup in German

<a class="nav"href="http://www.mikokids.ro/orar" target="_blank">Orar Mikokids</a>

Ai folosit serviciile MikoKids?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact MikoKids

Adresa

Intrarea Scoala Herastrau, 1C, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0737.837.927
Site www.mikokids.ro
Email office@mikokids.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari