0 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
limbi straine

Lexis Scoli de Limbi Straine

Lexis face parte dintr-un sistem educational international, cu 16 sedii in Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Pitesti, Ploiesti si Sibiu. Scoala a fost fondata in 1993, avand deja o experienta de cateva decenii in Europa privind predarea limbilor straine, consultanta si cursuri de perfectionare pentru profesori, relatii educationale, scoala de...

Lexis face parte dintr-un sistem educational international, cu 16 sedii in Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Pitesti, Ploiesti si Sibiu. Scoala a fost fondata in 1993, avand deja o experienta de cateva decenii in Europa privind predarea limbilor straine, consultanta si cursuri de perfectionare pentru profesori, relatii educationale, scoala de vara si tabere de studii.

Scoala Lexis are un corp educational de peste 150 profesori specializati in metodica predarii limbilor straine pentru copii si experti in predarea limbajelor de specialitate. Pe langa licenta in filologie, majoritatea profesorilor au masterate in stiinte sociale, stiinte politice, relatii publice-comunicare, marketing, sunt prolifici traducatori de literatura beletristica, autori de lucrari de stiinte sociale sau coautori la primul dictionar Oxford Englez-Roman. Altii sunt doctoranzi sau mentori si membrii ai Asociatiei Mentorilor din Romania pentru limba engleza.

Programa scolara si proiectele respecta standardele Cadrului Unic European de Referinta, urmarind atingerea unui nivel performant de competenta lingvistica.

Centru de examinare Trinity College London
Centru de pregatire pentru University Of Cambridge Esol Examinations

luni - vineri 08:00 - 20:00

setul de manuale recomandate de programa Departamentului Educational Lexis

profesori de specialitate cu studii universitare

sali de clasa la standard european;
echipament audio / video;
laborator calculatoare

scoala de vara
activitati extrascolare (optional)

Ai folosit serviciile Lexis Scoli de Limbi Straine?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Lexis Scoli de Limbi Straine

Adresa

Intrarea Jozef Pilsudski, 7, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Romana (fosta Intrare Polona)
Telefon 021.313.17.97
Site www.lexis.ro
Email secretariat@lexis-romania.eu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari