0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
dans

Edu-care.ro - Cursuri de dans

Dezvolta-te armonios, simte-te pretios!

Dansul este unul dintre cele mai placute mijloace de a educa spiritul copiilor pentru frumos. Eleganta, gratia, ambitia, disciplina si perseverenta sunt doar cateva dintre comportamentele pozitive ce se deprind prin practicarea lui.

La Clubul de dans Edu&Care copiii vor invata miscarile...

Dezvolta-te armonios, simte-te pretios!

Dansul este unul dintre cele mai placute mijloace de a educa spiritul copiilor pentru frumos. Eleganta, gratia, ambitia, disciplina si perseverenta sunt doar cateva dintre comportamentele pozitive ce se deprind prin practicarea lui.

La Clubul de dans Edu&Care copiii vor invata miscarile de baza din dansuri moderne, dansuri latino-americane si dansuri sportive.

In cadrul cursurilor profesorii nostrii adapteaza predarea in functie de caracteristicile de varsta si individuale ale copiilor. Grupele de curs sunt formate din maxim 10 copii astfel incat sa ii se poata acorda fiecaruia atentia necesara.

Periodic copiii sustin spectacole si participa la concursuri de prezentare a aptitudinilor dezvoltate la lectiile de dans. In functie de daruirea, progresul si interesul acordat lectiilor de dans in baza de pregatire - miscari de baza - copiii vor fi selectionati pentru un nivel mai avansat si performanta.

program:

miercuri si vineri:

17 - 18 incepatori 3 - 6 ani;
18 - 19 incepatori 6 - 10 ani;

marti si joi

17 - 18 intermediari 6 - 10 ani;

Pret: abonament 8 sedinte 120 RON

program:

miercuri si vineri:

17 - 18 incepatori 3 - 6 ani
18 - 19 incepatori 6 - 10 ani

marti si joi:

17 - 18 intermediari 6 - 10 ani;

pret: abonament 8 sedinte 120 RON;

da

Ai folosit serviciile Edu-care.ro - Cursuri de dans?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Edu-care.ro - Cursuri de dans

Adresa

Luiggi Galvani , 13, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Kaufland barbu Vacarescu
Parcul Circului, Tei
Telefon 0721.571.086
Site www.edu-care.ro
Email inteligenti@edu-care.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari