1 opinie
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
muzica

Cursuri de muzica pentru copii - cursuri de pian, chitara, canto

Scoala Bravissimo ofera cursuri de pian, chitara, canto pentru copii, atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

Evaluare GRATUITA a potentialului muzical!

Copilul tau are talent la muzica? Vino cu el la Bravissimo si vom afla impreuna! Invata sa canti la un instrument sau sa iti pui vocea in valoare urmand cursuri de pian,...

Scoala Bravissimo ofera cursuri de pian, chitara, canto pentru copii, atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

Evaluare GRATUITA a potentialului muzical!

Copilul tau are talent la muzica? Vino cu el la Bravissimo si vom afla impreuna! Invata sa canti la un instrument sau sa iti pui vocea in valoare urmand cursuri de pian, chitara, vioara sau canto!

Pentru ca la Bravissimo invatam sa cantam corect, pe note, cu partitura in fata, fiind permanent atenti la pozitia corecta a corpului, a mainilor si a instrumentului.

Prestigioasa scoala de muzica Bravissimo va asteapta la cele 3 sedii ale sale: Vatra Luminoasa (sector 2), str. Agricultori (sector 2) sau str. Martisor (sector 4).

Va asteptam cu drag!

De luni pana vineri intre orele 13:00 - 21:00
sambata si duminica in functie de solicitari.

Inscrierea si programarea sedintelor se face telefonic sau folosind formularul online de inscriere, disponibil pe site.

50 RON/sedinta(50 min) - doua sedinte pe saptamana
60 RON/sedinta(50 min) - o sedinta pe saptamana

Cursurile sunt sustinute de profesori si profesoare cu experienta, cu studii de specialitate. Profesorii Bravissimo sunt implicati, atenti, sunt pasionati de munca lor si obisnuiti cu lucrul alaturi de copii.

Scoala Bravissimo detine tot echipamentul tehnic necesar desfasurarii in cele mai bune conditii a sedintelor de curs: piane, chitari, statii, boxe, microfoane, oglinzi pentru canto, etc.

Cursuri de teatru

Ai folosit serviciile Cursuri de muzica pentru copii - cursuri de pian, chitara, canto?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

S-a mutat
De Catalin pe 26 Iulie 2016

Noul site al scolii Bravissimo este https://www.bravissimoartschool.ro , iar adresele celor 2 sedii sunt:
Str. Agricultorilor, nr. 48, sector 2
Str. Martisor, nr. 22, sector 4

Multumiri,
Bravissimo Art School
Asociatia Culturala Bravissimo

Contact Cursuri de muzica pentru copii - cursuri de pian, chitara, canto

Adresa

Victor Manu, 31, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Colt cu str. Lazarovici nr. 1
Telefon 0766.53.81.83
Site www.bravissimo.ro
Email scoalabravissimo@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari