4 opinii
Localitate:
Constanta
Cursuri de:
arta
; bune maniere

Cursuri Clever Children Constanta

Clever Children se lanseaza in orasul Constanta. Programul de traning care se lanseaza pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani, doreste sa dezvolte capacitatea elevilor de a comunica eficient, de a promova imaginea personala, de a invata sa lucreze atat in echipa cat si individual; sa invete sa-si organizeze timpul si sa valorifice...

Clever Children se lanseaza in orasul Constanta. Programul de traning care se lanseaza pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani, doreste sa dezvolte capacitatea elevilor de a comunica eficient, de a promova imaginea personala, de a invata sa lucreze atat in echipa cat si individual; sa invete sa-si organizeze timpul si sa valorifice fiecare oportunitate ce li se ofera.

Din data de 27 Martie se va da startul primului curs Clever Children Constanta:

NLP Training for Successful Kids – Invata sa ai incredere in tine si in potentialul tau!

Program de dezvoltare personala "Elegant"

Cursuri:

NLP Training for Successful Kids ®
Lectii de maniere elegante pentru copii
Public Speaking Superstar®

Grupe: KIDS & TEENS (6 - 13 ani)
Perioada curs: 20 Martie – 26 Iunie (Lunea)
Orar: 17:00 - 18:50
Locuri: 12 copii / grupa

Program de dezvoltare personala ¥Creativµ

Cursuri:

NLP Training for Successful Kids ®
Creative Thinking for Kids
Public Speaking Superstar®

Grupe: KIDS & TEENS (6 - 13 ani)
Perioada curs: 25 Martie – 29 Iunie (Miercurea)
Orar: 17:00 - 18:50
Locuri: 12 copii/ grupa

Program de dezvoltare personala "Superstar"

Cursuri:

Public Speaking Superstar®
English Club for Romanian Kids

Grupe: KIDS & TEENS (6 - 13 ani)
Perioada curs: 2 Aprilie – 25 Iunie (Martea)
Orar: 17:00 - 18:50
Locuri: 12 copii/ grupa

tabla interactiva, suport de curs pentru fiecare copil, foaie matricola, diploma, materiale didactice specifice fiecarui curs.

Ai folosit serviciile Cursuri Clever Children Constanta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cursuri Clever Children Constanta
De Roxana pe 01 Martie 2011

Am dat note.

Cursuri Clever Children Constanta
De Geo pe 01 Martie 2011

Interesant.

Cursuri Clever Children Constanta
De Laura pe 28 Februarie 2011

In Constanta.

Cursuri Clever Children Constanta
De Maria pe 28 Februarie 2011

Clever Children Constanta.

Contact Cursuri Clever Children Constanta

Adresa

Adamclisi, 1C, Constanta, Constanta

Telefon 0720.744.900
Site www.cursuricopii.ro/constanta
Email constanta@cleverchildren.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari