0 opinii
Localitate:
Iasi
Cursuri de:
calculator

Clubul FunnyPcWorld Iasi

Clubul FunnyPcWorld din Iasi ofera cursuri profesionale de informatica pentru copii cu varsta intre 3 si 14 ani.

Se poate opta pentru modulul de 1 sedinta pe saptamana (sedinta are 1 ora plus o pauza de 10 minute) sau pentru un modul de 2 sedinte pe saptamana, recomandat copiilor mai mari.

Clubul ofera o sedinta gratuita pentru...

Clubul FunnyPcWorld din Iasi ofera cursuri profesionale de informatica pentru copii cu varsta intre 3 si 14 ani.

Se poate opta pentru modulul de 1 sedinta pe saptamana (sedinta are 1 ora plus o pauza de 10 minute) sau pentru un modul de 2 sedinte pe saptamana, recomandat copiilor mai mari.

Clubul ofera o sedinta gratuita pentru toti cei care se inscriu pe adrsa www.funnypcworld.ro/sedinta.html

programul pentru cursul ales se va stabili impreuna cu parintii, in functie si de ceilalti copii din grupa;
este usor de gasit un program convenabil deoarece grupele au 3 - 4 copii

49 RON / luna pentru modulul cu 1 sedinta pe saptamana;
79 RON / luna pentru modulul cu 2 sedinte pe saptamana

se lucreaza cu un profesor de informatica cu experienta in lucrul cu copiii

laborator de informatica cu 4 calculatoae;
laptop;
videoproiector pentru prezentarile de la cursuri

Curs de Securitate in lumea virtuala si Control Parental pentru PC, special pentru parintii care au calculator acasa, unde acestia invata sa instaleze aplicatii de controlul utilizarii pc-ului pentru a avea un control strict asupra activitatii copilului la calculator

Ai folosit serviciile Clubul FunnyPcWorld Iasi?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Clubul FunnyPcWorld Iasi

Adresa

Garabet Ibraileanu, 4, Iasi, Iasi

Reper Vis-a-vis de spitalul CFR Iasi, exact langa Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi
Telefon 0746.252.988
Site www.funnypcworld.ro
Email office@funnypcworld.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari