0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
dans
; muzica; limbi straine; actorie; arta; bune maniere

Babysitting Cultural

Incercam prin metodele specifice artei sa le inradacinam dragostea pentru frumos, dar si capacitatea individuala de a-si valoriza si constientiza abilitatile existente

Militam pentru "timp liber in favoarea viitorului" oferind:

posibilitatea de a studia un instrument muzical;
lectii de canto si teorie muzicala...

Incercam prin metodele specifice artei sa le inradacinam dragostea pentru frumos, dar si capacitatea individuala de a-si valoriza si constientiza abilitatile existente

Militam pentru "timp liber in favoarea viitorului" oferind:

posibilitatea de a studia un instrument muzical;
lectii de canto si teorie muzicala intr-o forma interactiva;
cursuri de limba engleza;
cursuri dans;
cursuri de canto si expresivitate scenica;
curs de dictie si arta teatrala;
vizionari spectacole de teatru, opera, balet, concerte;
imbunatatirea abilitatilor existente;
corectarea timpurie a defectelor de vorbire;

In weekend-uri copii au posibilitatea sa participe la diverse programe de socializare in care sunt invitate personalitati culturale ( pictori, actori, muzicieni, scriitori)
Timpul liber poate fi in favoarea sau in detrimentul viitorului.
Puteti sa-i oferiti in loc de McDonalds, posibilitatea de a invata un instrument muzical
Puteti sa-i oferiti in locul programelor de analfabetizare on-line, un spectacol de teatru
Puteti sa-i oferiti atat de multe...
Cursurile se pot tine atat la domiciliul copiilor cat si la partenerii nostri care ne-au oferit spatiu si tot sprijinul;
Pentru a facilita accesul copiilor la cursurile noastre am optat pentru o gradinita reprezentativa din fiecare sector.

Participare copilului la cursurile nostre nu este conditionata de inscrierea acestuia la gradinitele in care ne desfasuram activitatea (cazul in care copilul este deja la o alta gradinita), el va participa doar la cursurile pentru care ati optat.

non-stop

cursurile: intre 30 si 50 RON;
babysitting de week-end 50 RON / h;
120 RON full time

specialisti din domenii artistice

babysitting de weekend: ai un job in care programul e plin de imprevizibil si trebuie sa pleci in weekend, insa nu-ti permiti sa lasi copilul nesupravegheat.
Noi suntem solutia!

Impreuna vom elabora un program in functie de necesitatile copilului.
Pe langa cursurile interactive de care va beneficia piciul dumneavoastra programul nostru include si vizionari spectacole, auditii concerte si multe alte lucruri utile.

Ai folosit serviciile Babysitting Cultural?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Babysitting Cultural

Adresa

Dragos Voda , 38, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Mosilor
Telefon 0723.969.200
Email musicart4kids@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari