1 opinie
Localitate:
Afumati
Cursuri de:
arta

Academia de creativitate Feel Smart

Academia de creativitate Feel Smart pune la dispozitia copiilor programe speciale pentru perioada vacantei de vara. Acestea sunt concepute pentru a-i angrena pe copii in proiecte creative folosind tehnicile artei si jocul drept instrumente de lucru.

Academia de creativitate Feel Smart pune la dispozitia copiilor programe speciale pentru perioada vacantei de vara. Acestea sunt concepute pentru a-i angrena pe copii in proiecte creative folosind tehnicile artei si jocul drept instrumente de lucru.

cursuri modelaj;
cursuri desen;
cursuri textile;
cursuri podoabe;

echipa noastra este formata din profesionisti, absolventi ai Universitatii de Arta Bucuresti cu o vasta experienta atat in pedagogia de arta cat si in alte sfere inrudite acesteia;

Petreceri pentru copii ( tematice ):

atelier ceramica: modelaj in lut pe teme diverse, obiectele urmand a fi arse si ridicate de la sediul nostru peste 14 zile;

atelier pictura: pictura si desen pe suporturi diverse in functie de tema aleasa;

atelier textile: cu ajutorul carpelor vom realiza obiecte sau piese vestimentare de exceptie;

atelier podoabe: vom insira margele, vom modela fimo, ne vom juca cu cercei si paiete pentru a obtine bijuterii originale;

atelier fotografie: sedinta foto la care vom invata principiile de functionare ale aparatului de fotografiat si vom exersa pe tema aleasa, obtinand primele noastre fotografii de autor;

atelier gravura: vom experimenta suporturi diferite pentru gravare si vom pleca acasa cu cele mai spectaculoase gravuri;

Ai folosit serviciile Academia de creativitate Feel Smart?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Recomand cu caldura Academia de Creativitate feel smART
De Crina Dolceanu pe 04 Octombrie 2013

De ce? Pentru ca este locul unde fetita mea s-a simtit cel mai bine si a invatat prin joc cele mai multe lucruri frumoase. Au ateliere de modelaj in lut, de podoabe, de croit, de pictura. Se lucreaza in grupe mici astfel incat sa i se acorde atentie fiecarui micut in parte, iar doamna care preda, Alina Tudor, are rabdare cu fiecare, le arata, le explica, astfel incat sa plece multumiti de acolo. Recomand Academia de Creativitate feel smART!

Contact Academia de creativitate Feel Smart

Adresa

Caragea Ioan Voda, 2, Bucuresti, Afumati

Telefon 0745.153.086 / 0737.646.451
Site feelsmart.ro
Email contact@feelsmart.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari