28 opinii
Localitate:
Cluj Napoca
Cursuri:
masaj
; lamaze; pentru nastere; intampinare bebelus; prenatale

VineBB

VineBB ofera cursurii de educatie prenatala pentru gravide. Aceastea ofera informatii necesare despre travaliu, nastere, alaptare si ingrijirea bebelusului.

Cursurile includ urmatoarele tehnici:
-masuri de confort;
-suport;
-relaxare;
-concentrare;
-tipare de respiratie;
-masaj.

Taticii care participa la...

VineBB ofera cursurii de educatie prenatala pentru gravide. Aceastea ofera informatii necesare despre travaliu, nastere, alaptare si ingrijirea bebelusului.

Cursurile includ urmatoarele tehnici:
-masuri de confort;
-suport;
-relaxare;
-concentrare;
-tipare de respiratie;
-masaj.

Taticii care participa la curs primesc un atestat de puericultura si un plus de 10 zile de concediu paternal, pe langa cele 5 zile oferite de stat.

Ai incredere in corpul tau, caci nasterea este o experienta frumoasa, provocatoare si plina de realizari. Planuieste neasteptatul!

cursuri de educatie prenatala pentru gravide;
cursuri de ingrijirea nou-nascutului;
consiliere in alaptare;

in functie de programari

informatii si programari la telefon: 0740.518.973

per sedinta sau per curs

viitoare mamici, viitori parinti, bebelusi

educator prenatal certificat international lamaze EPCL
dr. primar neonatolog, certificat international IBCLE;
educator prenatal;
asistent medical principal pediatrie;

sala de curs;
spatiu de exercitii pentru gravide;

consiliere in alaptare;
masaj prenatal si postnatal;
curs de ingrijirea nou-nascutului;

Ai folosit serviciile VineBB?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

VineBB
De Stefi pe 20 Februarie 2011

Am fost la curs, mi-a placut foarte mult si in plus am avut mare satisfactie cand la nastere si in zilele urmatoare ne-am intalnit din nou cu doamna Dorina. Pt. mine a fost de un mare ajutor. Va multumesc.

VineBB
De Bogdi pe 08 Februarie 2011

Cu greu m-a mobilizat sotia sa particip cu ea la cursuri. Intr-un final am acceptat si nu regret. Am invatat multe lucruri despre sarcina mai ales despre noi ca viitori parinti. Aceste cursuri m-au fact sa inteleg ce inseamna cu adevarat sarcina si nasterea si sunt mult mai empatic fata de sotia mea si fata de femeile insarcinate in general. Sunt un tatic fericit.

VineBB
De Anita pe 08 Februarie 2011

Nu spun decat ca merita sa mergeti si voi la aceste cursuri si nu veti regreta. Mii de multumiri.

VineBB
De Cristina pe 08 Februarie 2011

Pur si simplu am fost incantata sa primesc informatiile de care aveam nevoie. In plus atmosfera este deosebita. M-am simtit grozav. Inscrieti-va si nu veti regreta.

VineBB
De Erika pe 16 Decembrie 2010

Am fost la cursurile VineBB si am primit foarte multe informatii care mi-au fost utile la nastere si in perioada de lauzie. Va multumesc din suflet ca ne-ati informat corect. Va multumesc ca sunteti in continuare alaturi de noi. Succes!

VineBB
De Ligia pe 09 Noiembrie 2010

M-am simtit grozav la curs. Am primit informatii foarte utile. A fost interactiv. Am pastrat legatura si cu celalalte viitoare mamici. Multumesc pentru tot.

VineBB
De Elena pe 29 Octombrie 2010

Interactiv, distractiv si in acelasi timp plin de informatii utile. Ma bucur ca am participat la acest curs.

VineBB
De Antonia pe 06 Iulie 2010

Am avut o problema legata de alaptare si sunt foarte incantata ca am sunat. D-na Dorina pe langa faptul ca m-a ajutat, mi-a dat incredere in ceea ce fac si m-am simtit o mama puternica si extraordinara pt. copilul meu. Va multumesc.

VineBB
De Sanda pe 06 Iulie 2010

Daca vreti ceva profesionist si la pret modest, eu zic sa apelati cu incredere. Nu veti regreta. Eu sunt incantata ca am ales sa merg la cursul d-nei Dorina.

VineBB
De Cristina p. pe 06 Iulie 2010

Am fost foarte multumita de tot, conditii, informatii, tratatie. Merita. Succes in continuare!

Contact VineBB

Adresa

Traian Mosoiu, 52, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0740.518.973
Email dorinalamaze@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari