1 opinie
Localitate:
Cursuri:
masaj
; pentru nastere; intampinare bebelus; primul ajutor; drepturi gravida; prenatale

Centrul de Sanatate Materna

Centrul nostru de Sanatate Materna a fost creat de nevoia mamelor din Romania de beneficia de servicii de ingrijire centrate pe respectul pentru nastere, ca eveniment firesc ce apartine familiei si care, trait frumos si in siguranta, marcheaza defapt nasterea unei familii.

Centrul nostru de Sanatate Materna a fost creat de nevoia mamelor din Romania de beneficia de servicii de ingrijire centrate pe respectul pentru nastere, ca eveniment firesc ce apartine familiei si care, trait frumos si in siguranta, marcheaza defapt nasterea unei familii.

servicii prenatale:

curs de pregatire pentru nastere
pregatire fizica pentru nastere
pregatire perineu pentru nastere
masajul pentru gravide
consultatia prenatala cu moasa
suportul dulei la nastere
curs de babywearing

servicii postnatale:

consultatie de alaptare
inchiriere pompe de san
consultatie postnatala cu moasa
clase de reeducare abdo-perineala
masajul mamei
curs de masajul bebelusului
curs de babywearing

servicii parentale:

curs de diversificare
parenting pe grupe de varsta
consiliere tulburari de somn copii
psihoterapie copii
psihoterapie adulti
consiliere concediu si indemnizatie
medicina muncii (gravide si mame)

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: Fix: 021.380.7411 / Mobil: 0735.193.987

Ai folosit serviciile Centrul de Sanatate Materna?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Mi-a placut la fete acolo
De Sara pe 18 Februarie 2014

Super placut sa mergi la acest centru, chiar mi-a placut si mi-a folosit ajutorul fetelor.

Contact Centrul de Sanatate Materna

Adresa

Parangului, 43, Bucuresti,

Telefon Fix: 021.380.7411
Fax: 037.810.7120
Mobil: 0735.193.987
Site www.sanatatematerna.ro
Email office@cruceaalba.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari