Cord Blood Center Medical aniverseaza 8 ani in Romania

Va prezentam 8 din cele peste 70.000 de mamici care ne-au incredintat rezerva de sanatate a copiilor lor

cord blood

In 20 Martie 2014 Cord Blood Center Medical sarbatoreste 8 ani de activitate, ocazie cu care dorim sa le multumim tuturor familiilor care ne-au ajutat sa crestem si care ne-au motivat sa fim mereu cei mai buni in domeniul celulelor stem in Romania. 

Aceasta aniversare este despre si pentru cei 70.000 de parinti si copii care au rezerva de sanatate pastrata in una din cele doua banci familiale pe care Cord Blood Center Medical le detine in tara.

Datorita increderii pe care acesti parinti ne-au acordat-o, ne putem mandri cu o serie de premiere medicale in Romania:

- Prima proba de sange placentar recoltata in Romania (martie, 2006).

- Primul pacient roman care a beneficiat de tranplant autolog cu celule stem in SUA, grefa fiind eliberata de Cord Blood Center (martie 2013).

- Primul studiu clinic din Romania axat pe tratarea paraliziei cerebrale la copii cu ajutorul transfuziei de celule stem (martie 2014).

- Primul si cel mai complex pachet de recoltare de celule stem din Romania - CBC Red Diamond - care include in premiera in Romania tesut placentar, considerat o sursa suplimentara si inestimabila de celule stem recoltate la nastere.

Toate aceste premiere si lucruri extraordinare pe care le-am adus pe piata din Romania au fost sustinute de clientii nostri, care au avut incredere sa ne aleaga drept banca familiala preferata pentru celulele stem ale copilasilor lor.

Va invitam sa le cunoasteti pe cele 8 mamici care si-au insusit cu mandrie renumele de Mami Cord si care sunt unele din cele mai active ambasadoare ale recoltarii de celule stem in Romania.

mamici-cbc

In loc de concluzie am ales sa va impartasim mesajul cald pe care Cord Blood Center Medical l-a primit din partea unei mamici, cu ocazia aniversarii celor 8 ani de activitate: "Multumim ca existati. Cu totii traim prin copiii nostri. Le dorim tuturor copiilor sanatate, sa nu cunoasca suferinta si durerea."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul