Urmareste-ne:

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Ai folosit serviciile Institutul Kaali fertilizare in vitro? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Pt Loredana
De Andreea pe 18 Aprilie 2018

Da,de 5 ori in Ungaria,nu vreau sa fac in tara,tratamentele pe care le dau in Romania sunt prea tari,am cunoscut atatea fete care erau dereglate si terminate din cauza tratamentului prea intens din tara si de ce sa nu mai incerc tot aici la szeged?!Problema nu vine din partea doctorului sau a clinicii.Daca ar fi sa merg in alta parte ar trebuii ca acel doctor sa o ia de la zero,asa aici deja stie cum reactionez la tratament si sunt multumita ca desii facand atatea injectii cu hormoni,nu sunt data peste cap,analizele sunt bune.Eu am reusit sa raman de doua ori prin Fiv,dar sarcinile s au oprit in evolutie... motivul inca este necunoscut.De aceea nu incerc in alta parte,sunt ok sa mai incerc aici macar o perioada,ce va fi pe viitor nu stiu.

Pt andreea
De Loredana pe 15 Aprilie 2018

De cinci ori în Ungaria? Nu te ai gândit sa încerci și în alta parte ?

pt Loredana
De Andreea pe 14 Aprilie 2018

Voi merge a 5 a oara!

Pt andreea
De Loredana pe 13 Aprilie 2018

La a cata incercare esti?

Pt Mada
De Loredana pe 13 Aprilie 2018

Nu ne ai spus daca a fost pozitiv sau negativ. Te Asteptam cu vesti bune

pt Loredana
De Andreea pe 13 Aprilie 2018

Imi pare rau pt nereusita,mai incearca,poate urmatorul va fi cu noroc....asa fac si eu,inca sper de fiecare data.

Fiv 2 nereusit
De Loredana pe 12 Aprilie 2018

Din păcate e negativ iar 😢

Multumesc
De Adina pe 11 Aprilie 2018

Multumesc Loredana o sa iau legatura cu domnul Tibor pentru cazare si alte informatii, de translator nu am nevoie .ca eu vorbesc engleza si si Dr Zadori.Multumesc pentru recomandare.

Pt Adina
De Loredana pe 10 Aprilie 2018

Va recomand cu încredere pe dl TIBOR care ne a ajutat ca translator, cazare, intermediere, va las numărul lui 0036309851088 - el face programarea și la dl zadori

Help
De Adina pe 10 Aprilie 2018

Buna.Numele meu este Adina si as vrea sa,ajung si eu la Dr Zadori pentru un FIV.Am mai fost la Dr acum cateva ani pentru o inseminare dar rezultatul a fost negativ din pacate.Stie cineva daca pe langa analizele acelea uzuale trebuie sa fac ceva in plus daca vreau Fiv. Multumesc

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Telefon 3662.423.623
Site www.kaali.hu/ro/
Email szeged@kaali.hu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!