Urmareste-ne:
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Ai folosit serviciile Clinica Dr Dan Tutunaru? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Un doctor extraordinar!
De Adina pe 10 Octombrie 2017

Ii multumesc din suflet pentru minunea care astazi ma striga "mama". Il recomand cu toata inima!

De. Tutunaru
De Canelea Veronica pe 14 Septembrie 2017

Am folosit serviviciile dr Tutunaru in 2010 am facut o amniocenteza
Si prelevarea domniei sale a decurs impecabil. Este un adevarat profesionist. Pentru cei care il acuza de malpraxis ii invit in Canada. Aici doctorii sunt o gluma proasta. Vor fi fericiti daca vor scapa cu viata.

Personal neglijent
De Marcela pe 09 August 2017

Salut tururor, am fost la o consultatie in data de 7.08.2017. Asteptand la receptie am cerut un pahar de plastic pentru apa de la dozator. Nu erau pahare, unul dintre angajati, pe un ton destul de obraznic , ne- a intrebat daca e urgenta sa bem apa ...afara era cod rosu de caldura. Cu greu au reusit sa faca rost de cateva pahare si in timp ce incerca sa le aseze in dozator "d- na. Flori" le- a scapat pe jos dupa care le- am pus in dozator fara nici o jena. I- am atras atentia, si mi- a raspuns foarte curajoasa ca "e dezinfectat pe jos si n- are nimic".
Imi pare rau ca nu am apucat sa o filmez.

pt ev e manea
De Andreea pe 07 Iulie 2017

0733999999 este Nr de la clinica particulara. de aici, te ajuta sigur cu adresa cabinetului, unde nu iti trebuie programare. te duci dupa ora 2.

Intrebare
De Ev e Manea pe 07 Iulie 2017

Buna tuturor! Am si eu o rugaminte! Cum pot face rost de nr domnului doctor pt programare? Si un orar ? Multumesc

pareri operatie
De Andreea pe 25 Mai 2017

Buna dimineata, tuturor. urmeaza sa fac o operatie laparoscopica pt 2 chisturi ovariene endometriozice. este cineva cere s-a operat de curand si imi poate impartasi putin din experienta sa?
imi este foarte frica de anestezie, sincer; si as fi vrut sa stiu cum decurge intreaga operatie. multumesc!!!

Recomandare
De Luminita pe 10 Aprilie 2017

Este cel mai bun. Este singurul medic care mi-a dat șansa de a avea un copil.
Când alții spuneau ca sunt sanatoasa si ma sfatuiau sa merg in concedii, el a detectat problema, m-a tratat si acum aștept sa nasc.
Descriere: profesionist
Ii mulțumesc din suflet.

Afaturi
De Zina pe 08 Martie 2017

Buna fetelor! Sunt noua pe acest forum.....ce recomandari mi-ati putea da in ceea ce-l priveste pe Dc. Tutunaru? S-a operat cineva la dumnealui? Este o persoana devotata muncii? Ce pareri aveti? Multunesc. Va pooop

recomandare sincera!
De PETCU pe 13 Februarie 2017

buna ziua, ma numesc Diana si dupa ce l-am cunoscut pe Dl Doctor Tutunaru, viata mea a capatat alt sens. dupa ani de descurajari din partea tuturor medicilor pe care i-am intanlit pe parcursul a 8 ani, Doctorul Tutunaru mi-a dat sansa sa sper si sa cred ca inafara de Dumnezeu, exista si un doctor corect.
am citit comentarii de gen ca nu se poate comunica, cu acest Doctor, FALS!
E un om care stie pe ce se bazeaza in orice moment si-ti spune in fata care-ti sunt sansele. am o minune de copil de 4 ani, dupa fertilizarea care mi-a facut-o acest Domn Doctor. sunt un om implinit datorita lui.
D-le Doctor Tutunaru, Va multumesc sincer, pentru tot.

Multumim domnului doctor
De Muruga Monica pe 11 Februarie 2017

Un medic deosebit.Viata noastra s a schimbat, va multumim domnule doctor!

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0733.999.999
Site www.infertilitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!