After School Golden Kids
0 opinii
Program:
after school

After School Golden Kids

After School Golden Kids ofera micutiilor conditii optime de igiena, odihna, efectuarea temelor pe grupe de varsta si particularitati individuale pentru ziua urmatoare cu cadre didactice de specialitate.<br><br>Programul include activitati de lectura, teatru si film pentru copii, dramatizari, prin care se urmareste dezvoltarea...

After School Golden Kids ofera micutiilor conditii optime de igiena, odihna, efectuarea temelor pe grupe de varsta si particularitati individuale pentru ziua urmatoare cu cadre didactice de specialitate.<br><br>Programul include activitati de lectura, teatru si film pentru copii, dramatizari, prin care se urmareste dezvoltarea interesului pentru cultura.

in intervalul orar 12:00 - 20:00

pentru clasele I - IV, pentru copii de clasa a V-a sau a VI-a

se asigura transport

bucatarie proprie

engleza, germana

jocuri in aer liber, jocuri interactive, lectura, socializare, plimbari in aer liber, educatie muzicala

curte spatioasa pentru desfasurarea de activitati recreative

asistenta medicala permanenta

supraveghere si control permanent

Ai folosit serviciile After School Golden Kids?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact After School Golden Kids

Adresa

Ghiocei, 2, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Stefan cel Mare, vis a vis de Circul de stat
Telefon 0730.303.017
Site www.dumbrava.cabanova.ro
Email gradinita_dumbrava@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!