Banca de celule stem Biogenis

Biogenis este o banca de celule stem privata parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem cu locatii de stocare proprii, partenere si comerciale in Spania, Letonia, Romania, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croatia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite. Grupul din care Biogenis face parte are in acest moment prezenta in 14 tari,...

Biogenis este o banca de celule stem privata parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem cu locatii de stocare proprii, partenere si comerciale in Spania, Letonia, Romania, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croatia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite. Grupul din care Biogenis face parte are in acest moment prezenta in 14 tari, peste 120.000 de parinti si sapte laboratoare de prelucrare a sangelui, aflandu-se in continua extindere in Europa.

Din 2010, unitatea de stocare Biogenis din Bucuresti a primit acreditarea Autoritatii Nationale de Transplant, fiind astfel lansat si serviciul de stocare in Romania.Conditiile si dotarile laboratorului deschis la Bucuresti depasesc normele impuse in domeniu.

Pentru ca Biogenis face parte dintr-un grup international de banci de celule stem, pe langa stocarea in banca din Bucuresti, Romania, ofera si posibilitatea de a pastra proba in oricare alta tara din grup.

Biogenis este membru fondator ARBACS (Asociatia Bancilor Acreditate de Celule Stem).

Biogenis este in momentul de fata singura banca romaneasca ce poate stoca atat sange integral cat si concentrat de celule stem.
Biogenis stocheaza concentrat de celule stem; face separarea si identificarea celulele stem pentru un transplant fara efecte de respingere a organismului, numit efect de grefa. Stocarea probei de celule stem se realizeaza in doua recipiente, cu posibilitatea de a utiliza proba in doua interventii diferite.

Biogenis pune la dispozitia clientilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul caruia actualii si viitorii clienti au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem

Biogenis ofera transport gratuit in caz de utilizare al probei, oriunde in lume, pentru copil si rudele de gradul I si II.

Banca de celule stem pune la dispozitie un serviciu de urgenta non stop, un numar de urgenta la care se anunta nasterea si recoltarea probei de sange ombilical. Proba de sange ombilical este ridicata din spital chiar si in weekend.

Biogenis este prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro. Polita StemCell ofera acoperire Asiguratului, tuturor fratilor si/sau surorilor acestuia, precum si parintilor biologici.

18 ani

Romania sau oricare alta tara din grup;

luni - vineri: 09:00 - 18:00;

Acceseaza Lista de preturi si alege pachetul care te intereseaza si personalizeaza-l cu optiunile dorite;

Ai folosit serviciile Banca de celule stem Biogenis?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Tatic pe 06 Ianuarie 2017

Mare atentie la contractele semnate. Includ costuri ascunse ce nu sunt mentionate de catre agentul firmei.

,, Servicii de calitate ''
De Bruma C pe 29 Aprilie 2016

As vrea si eu sa intreb daca ati auzit pe cineva care a facut transplant cu celule stem recoltate din Romania ? Cei de la Biogenis au numai avocati foarte buni care fac contractele numai in avantajul lor si pot sa mareasca tarifele cum vor ,,ca asa scrie in contract'' Studiati foarte bine contractul inainte sa le semnati.

Biogenis probleme
De Calin pe 20 Decembrie 2015

Trebuie sa aveți grija ca înainte sa semnați contractul cu Biogenis,sa discutați cu persoana de la vânzări toate articolele contractului deoarece o sa primiți oferte tentante dar care dacă una dintre probe nu se califica preturile calculate vor fi cele de lista foarte mari. Noi am ales pachetul complet Biogenis de recoltare și am plătit 2990 lei dar acest preț este exact prețul de lista al pachetul Start care include doar recoltarea de sange. În afara de faptul ca Biogenis nu garantează pentru recoltarea de celule stem din cordonul ombilical,mezenchimale și gelatina warlthon Biogenis se asigura sa încaseze aceeași bani. Atenție mare la contractul cu Biogenis.

Capacitate financiara indoielnica
De Sandu pe 23 Martie 2015

Dupa situatia cu Cord Blood Center SRL care e in insolventa, ma documentez pentru o noua banca unde sa transfer probele de tesut. O simpla privire pe listefirme.ro https://www.listafirme.ro/biogenis-srl-21146620/ arata ca firma a avut in general pierderi din 2006 incoace si nici vorba de capitaluri proprii care sa poata fi scoase la bataie in cazul unor pierderi. Mie personal mi se pare riscant sa lucrezi cu ei.

Banca de celule stem Biogenis
De Trandafir Luminita pe 05 Septembrie 2013

Luna trecuta am incercat sa inchei un contract de recoltare/stocare celule stem cu Biogenis. Am fost contactata de un reprezentat al firmei, am primit o oferta, care mi s-a parut destul de avantajoasa, insa problema a aparut in momentul in care am intrat in posesia contractului, pentru ca erau niste clauze care noua ni s-au parut abuzive (sa suportam noi riscul valutar si riscul modificarii legislatiei in vigoare) si am solicitat reprezentantilor Biogenis modificarea acestor clauze. Raspunsul a fost unul uluitor. Nu se poate negogia contractul! Este standard!, iar explicatia privitoare la clauzele respective a fost la fel de socanta: "daca creste euro in 18 ani, iar noi nu modificam pretul stocarii, nu am mai rezista pe piata!" Cu alte cuvinte, Biogenis nu isi asuma niciun risc! Urmaresc doar profitul, pe spatele nostru, al parintilor!

Banca de celule stem Biogenis
De Ana pe 09 August 2013

Eu am recoltat luna trecuta cu Biogenis si sunt foarte multumita de serviciile lor. Reprezentantul cu care am lucrat a fost profesionist, mi-a raspuns la toate intrebarile adresate si m-a indrumat. Totul a decurs foarte bine de la incheierea contractului pana la stocarea celulelor.

Banca de celule stem Biogenis
De Mirela pe 29 Iulie 2013

Pentru viitori parinti ce vor sa recoletze celule stem: ocoliti Biogenis. In luna iunie am achizitionat de la Biogenis recoltare celule stem. Am primit initial contractul pe mail (cel nou abia facut de firma lor de avocati), fiind mai catolici decat papa l-am luat la puricat si citit si rasfoit. Dupa am observat ca lipsesc paragrafe, puncte, faceau referire la paragraful 1.5 si acela lipsea. Cand am luat legatura cu un reprezentant al firmei au zis ca am dreptate si ca s-au grabit avocatii cand l-au scris si nu l-au citit bine, drept urmare mi-au facut o reducere (era exact suma de la baby expo). Totul bine si frumos. I-am intrebat de ce mai semnez contract si cu stemlab daca eu fac cu biogenis recoltarea, le-am zis ca ar trebui sa fie un contract intre ei si stemlab care nu ar trebui sa ma intereseze pe mine. I-am intrebat cum e laboratorul si au zis ca e singurul acceptat de ei si daca vreau cu altii ei, nu raspund de rezultate. In cele din urma am semnat si in iulie am nascut. Mi-au luat si mie sange inainte de nastere si dupa din cordon de la bebe. Au venit au luat probele si au trecut 2-3 sapt in care nu am primit decat niste rezultate preliminare. In cele din urma am sunat eu la Biogenis si mi-au zis ca se vor interesa si ma vor suna inapoi sa vada de ce nu am primit nimic si ce se intampla. Am mai asteptat 2-3 zile deoarece cei de la firma nu m-au mai contactat si am sunat eu din nou. Surprizaaaaaa: sangele meu trebuia recoltat din nou deoarece in timpul nasterii am avut perfuzie si cica era diluat. Ok nicio problema dar de ce nu m-a contactat nimeni sa imi spuna sa ma duc sa imi ia iar sange? Cei de la Biogenis au zis ca stemlab e de vina, iar cei de la stemlab au zis ca biogenis( de aia te pun sa semnezi si cu stemlab ca sa nu raspunda ei in caz de ceva). Asa ca m-am dus cu copilul (nu aveam cu cine sa il las ) la spital sa imi recolteze din nou. Si iar 1-2 saptamani de asteptare dupa care a trebuit sa sun eu la Stemlab sa imi zica ca este ok analiza. Din punctul meu de vedere nu as recomanda Biogenis la nimeni. Pentru noi nu au fost buni: au fost neseriosi, lipsiti de profesionalism.

Laborator analize
De Ruxy pe 07 Iunie 2013

Stie cineva ceva de laboratorul de analize cu care lucreaza Biogenis Stemlab din Galati? Ca nu am gasit nimic despre ei pe net si de ce tocmai la Galati trebuie facut? Merci.

Contract incheiat
De Andreea Dude pe 25 Martie 2012

Am fost ieri la Baby Expo si am incheiat contract cu Biogenis. Am beneficiat de o reducere de 1000 RON si am si castigat unul dintre premiile speciale, un interforn Motorola. Va multumesc.

Celule stem - contract incheiat
De Monica Stelu pe 19 Martie 2012

Buna dragi mami si tatici,

Am semnat si noi saptamana trecuta cu Biogenis. Am luat decizia in aproximativ 4 luni, timp in care ne-am interesat pe Internet despre toate companiile care stocheaza celule stem in Romania. Am fost la ei la sediu si am pus la punct toate detaliile. Am optat pentru aceasta banca pentru ca stocheaza concentrat de celule si se poate face stocarea in mai multe tari.

Am facut acest pas cu speranta in suflet ca nu vom fi niciodata nevoiti sa le folosim. Am luat aceasta decizie ca o asigurare de viata a bebelului nostru inca nenascut.


Sa aveti o seara frumoasa,

Mony

Contact Banca de celule stem Biogenis

Adresa

Bulevardul Dimitrie Pompei, 10, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Cladirea Conect 1 parter
Telefon 021.312.3041
Site www.biogenis.ro
Email office@biogenis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari