5 opinii
Servicii:
; Bona bebelus; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Famileto

Agentia Famileto organizeaza un proces de selectie profesionist care include interviul, evaluarea trasaturilor de personalitate si verificarea referintelor pentru fiecare bona. In plus, se solicita analizele medicale si cazierul judiciar. Dupa acest proces de selectie va putem recomanda persoana potrivita pentru dumneavoastra. Astfel, veti putea...

Agentia Famileto organizeaza un proces de selectie profesionist care include interviul, evaluarea trasaturilor de personalitate si verificarea referintelor pentru fiecare bona. In plus, se solicita analizele medicale si cazierul judiciar. Dupa acest proces de selectie va putem recomanda persoana potrivita pentru dumneavoastra. Astfel, veti putea economisi timpul cerut de implicarea in gasirea bonei dorite. Persoana selectata va beneficia de un training pentru a-si insusi cunostinte privind dezvoltarea copilului si ingrijirea acestuia, fara ca dumneavoastra sa platiti vreo taxa suplimentara. Ca si in cazul bonelor, persoanele care doresc sa lucreze ca menajere trebuie sa treaca prin procesul de selectie de la Famileto. Interviul, verificarea referintelor si a cazierului judiciar ne permite sa alegem o persoana de incredere, responsabila si cu experienta.

luni- joi 09:00- 17:00 vineri 09:00- 14:00

babysitting, asistenta varstnici, menaj

Program Full-Time 8- 10 ore- 5 zile/ saptamana , Program Part- Time 4- 6 ore 5 zile/ saptamana, Flexibil

curs pentru bone

Ai folosit serviciile Agentia Famileto?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dezastru
De Alma pe 05 Noiembrie 2016

Famileto Famileto Bucuresti este un dezastru

DEZASTRU!!!
De Oana pe 30 August 2016

FAMILETO mi-a trimis o menajera care mi-a furat din casa si se spala pe maini cand vine vorba despre cercetarea/solutionarea cazului. Mai mult, firma nu este nici macar in stare sa puna la dispozitie recomandarea scrisa despre persoana respectiva.

detalii solicitare bona bebelus
De Irina pe 29 Aprilie 2015

Ma intereseaza o bona pentru un bebelus de 5 luni, program full time si vreau sa stiu cat de competente sunt persoanele selectate in acest sens si ce tarif se aplica. Multumesc!

De incredere
De Maria pe 26 Mai 2014

O agentie care mi-a facut o parere foarte buna, o doamna psiholog care face recrutarea, intr-adevar foarte bine pregatita, ma intereseaza sa continui colaborarea.

Agentia Famileto
De Cucurica pe 07 Iunie 2010

Mai multa implicare in rezolvarea cazurilor.

Contact Agentia Famileto

Adresa

T Vladimirescu , 105, Iasi, Iasi

Reper bl. 105, sc. A, et. 1, ap. 07 interfon 07,(vis-a-vis de salonul SEI BELLA)
Telefon 0751.282428
Site www.famileto.ro
Email office@famileto.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari