Vino in lumea micilor voluntari

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania va organiza duminica, 29 mai 2011, la Roata Mare din parcul Herastrau, intre orele 10.00 – 12.00, un eveniment pentru copii prin care va sarbatori Ziua Internationala a Copilului.

art_ziua_copilului.

Copiii si parintii sunt invitati sa treaca prin poarta magica a Uniunii Europene incepand cu ora 10.00 pentru a intra intr-o lume de poveste. La intrare, copiii vor fi intampinati de clovnii Crantanel, Caramel si de personajele din lumea Disney, care ii vor introduce in lumea povestilor si ii vor antrena in jocuri, concursuri, activitati creative si programe artistice. Prin intermediul activitatilor desfasurate, copiii vor fi familiarizati cu notiuni de voluntariat in contextul in care 2011 este Anul European al Voluntariatului.

Nu vor lipsi de la eveniment ateliere pentru confectionarea de papusi organizate de Muzeul Taranului Roman, atelier de inventat povesti, atelier de origami, face-painting, modelare de baloane, programe artistice si premii. De asemenea, copiii vor avea parte de multe alte surprize in "Lumea micilor voluntari".

Reprezentanta Comisiei Europene (RCE) in Romania reprezinta Comisia Europeana in Romania si asigura un flux eficient de informatii intre aceasta si cetatenii si autoritatile Romaniei. Viziunea Reprezentantei este aceea a unei Romanii europene atat prin calitatea sa de stat membru, cat si prin implicarea activa a cetatenilor sai in constructia europeana.

Misiunea RCE este de a contribui la o cat mai buna intelegere a Uniunii Europene, a scopurilor, valorilor si politicilor acesteia, aducand informatia europeana cat mai aproape de cetateni, intr-o forma adaptata nevoilor lor specifice.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 1 iunie

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul