Simte magia copilariei de 1 Iunie 2011

/ / Modificat: 2013-05-16
Simte magia copilariei de 1 Iunie 2011

magia_copilarieiIn perioada 1-10 iunie, Militari Shopping gazduieste evenimentele "Magia Copilariei", dedicate special Copiilor si Parintilor.

Momente speciale, care ii vor incanta pe cei mici si ii vor face pe cei mari sa-si aminteasca de bucuria de a fi copil, vor avea loc in perioada 1-10 iunie, in incinta Militari Shopping. Am pregatit copiilor un maraton al veseliei si al jocurilor" insotit de premii si distractie pe masura.

Te invitam sa te lasi fermecat alaturi de micutul tau de magia dansului si a muzicii, de fascinanta lume a povestilor, toate completate de cadouri dulci, baloane, face-painting si mii de confetti.

militari_shoppingIn cadrul programelor dedicate special scolilor si gradinitelor din intervalul 1-10 iunie, galeria comerciala din cadrul Militari Shopping are placerea sa gazduiasca peste 10 unitati scolare care isi vor sustine serbarile de sfarsit de an.

"Militari Shopping dedica 10 zile copilului tau si copilului din tine, dand astfel startul unei veri pline de veselie si surprize pe gustul tuturor", spune Asi Kahana General Manager Militari Shopping.

Concursurile Desene pe Asfalt si Music Star ii asteapta la inscrieri pe cei mai talentati dintre prichindei. Castigatorul va pleca acasa nu doar cu dulciuri, dar si cu unul din cele 3 premii de 500 lei. Spectacole de carnaval, teatru de papusi, povesti interactive, momente de magie, ateliere de creatie, toate vor face deliciul celor mici si vor aminti de bucuria vacantei de vara care se apropie.

Pe langa spectacolele si concursurile cu premii speciale, copii vor avea parte in fiecare zi de sedinte de pictura pe fata si vor primi dulciuri si baloane modelate.

Intrarea este libera. Buna dispozitie este obligatorie!

Militari Shopping va asteapta cu drag!

Programul detaliat il puteti gasi pe militari-shopping.ro sau pe facebook.com/militarishopping.

Pentru inscrieri contactati-ne pe adresa de mail office@militari-shopping.ro sau la telefon 0752.10.10.22.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 1 iunie Ziua copilului

Articole recomandate

Citeste si despre