Petreceti Ziua Copilului in ambientul deosebit al


Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” va invita, duminica, 1 iunie, ora 1300,  sa petreceti Ziua Copilului in ambientul deosebit al „ satului de la sosea" .La ora 1300,  la gospodaria Bancu, din muzeul nostru, intr-o veche sura de secol XIX, va avea loc vernisajul expozitiei Paradisul copilariei. Satul; pictura de exceptie,  semnata de Andreea Vladut, ne transpune prin culoare, forma si chipuri expresive de oameni in lumea satului copilariei.

Cu un portofoliu impresionant pentru varsta de 15 ani, tanara artista, prezinta la Muzeul Satului „ ...paleta sufletului sau, cu iubire si generozitate pentru frumusetile din apropiere si cele launtrice” (Nicolae Truta).


In cea mai frumoasa zi a copilariei, 1 Iunie – Ziua Internationala a Copiilor,  Muzeul Satului daruieste expozitia  Paradisul copilariei – Satul  tuturor copiilor si oamenilor mari cu suflet de copil.

Copiii pana la 18 ani vor avea intrarea gratuita.

Expozitia va putea fi vizitata in perioada 1 – 29 iunie 2008, de marti pana duminica intre orele 11:00 - 19:00.<

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul