Happy Kid's Fest (27 mai – 1 iunie 2011)

| | Modificat: 2011-05-25 15:32:02

happy_kidsSun Plaza Shopping Center

Sarbatoarea copilariei este aproape, iar Expopedia International va invita sa o celebram impreuna.

In perioada 27 mai – 1 iunie, Sun Plaza Shopping Center se transforma intr-un univers de poveste si ii invita pe toti cei care-i trec pragul sa se transforme in personaje si sa se lase patrunsi de atmosfera de basm din lumea celor mai fericiti copii. Happy Kid's Fest este un eveniment pentru copilul din noi, iar parola de acces este joaca.

Copiii de toate varstele sunt asteptati sa patrunda in cel mai mare loc de joaca animat de personaje si de ingrediente care sa le faca sarbatoarea perfecta: spectacole, concursuri, premii, muzica, jucarii, dulciuri delicioase si gustari sanatoase – nimic nu lipseste de la Happy Kid's Fest. Expopedia International va invita sa deveniti, impreuna cu noi, vrajitorii care transforma in realitate atat visele celor mici, cat si asteptarile celor mari.

Nu i-am uitat nici pe parinti, care pot gasi adunate sub acelasi acoperis nenumarate oferte dintre cele mai diverse ale firmelor participante! Pot alege cel mai atractiv centru de educatie, agentii de baby sitting de mare incredere, firme specializate unde pot gasi articole care mai de care mai atractive pentru fiecare dintre membrii familiei: jucarii, rechizite scolare, dulciuri si multe altele.

Cei care nu sunt inca parinti sau care asteapta in curand un nou membru in familia lor pot afla totul despre beneficiile recoltarii de celule stem si pot alege in cunostinta de cauza banca in care sa le depoziteze.

In perioada 27 mai – 1 iunie, Sun Plaza Shopping Center devine cel mai mare spatiu de distractie. Centrul de joaca Bambini ii va antrena pe prichindei in cele mai creative indeletniciri. Copiii vor invata sa confectioneze o morisca de vant, un far marin, o cocarda de pus in piept cu mesajul "Sunt cel mai cuminte copil!", flori cu acadele, tablouri din seminte sau bijuterii din margele, satin si organza.

Va asteptam!

expopedia.ro

Taguri Evenimente 1 iunie Activitati educative copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri